Leloux wint Chalons et Champagne

De vorm is er weer bij de postduiven van Hans Leloux. Hij won dit weekeinde met overmacht de duivenvlucht vanaf het Franse Chalons et Champagne. Nadat de 228 duiven van de PV Reggevliegers om 13.00 werden gelost op een afstand van vierhonderd kilometer draaide hij binnen een minuut drie duiven die ruw geschat 110 kilometer per uur vlogen. Ruim dertig duiven haalden de 100 kilometer per uur. Leloux werd eerste, tweede, derde en vijfde. Arend Scherphof werd vierde. De combinatie Kuipers werd zes en acht, zes. Bennie Kuipers negende en  Arie Beltman tiende.

postduif

Gerelateerde berichten

  • GFC blijft zegevieren en staat nu vierde8 maart 2015 GFC blijft zegevieren en staat nu vierde GFC heeft zonder groots te spelen de winnende koers voortgezet. Bij laagvlieger Vosta werd een eenvoudige zege geboekt, 2-4. De score werd al na twee minuten geopend door Kick Ditzel. Na […]
  • André Hazes bij Café De Whee8 juni 2017 André Hazes bij Café De Whee Café De Whee dompelt zich weer onder in de roes van Nederlands grootste volkszanger. André Hazes staat morgen centraal bij het etablissement aan de Scherpenzeelseweg, waar live-zangers […]
  • Halve Abraham voor Jesper Exterkate7 september 2013 Halve Abraham voor Jesper Exterkate Jesper Exterkate ziet na dit weekend op 9 september een halve Abraham. Om hem alvast te feliciteren, heeft de vriendengroep zijn ouderlijk huis aan de Deldensestraat voorzien van een […]
  • Een waardig slotakkoord27 juni 2022 Een waardig slotakkoord Schoolfeest is weer uitgespeeld. En hoe? De afsluitende zondag begon misschien wat team, maar na de uitreiking van de Allegorische Optocht raakte de Tent in extase. Met name voor in het […]
  • Discussie bungalowpark gaat niet door13 juni 2009 Discussie bungalowpark gaat niet door De discussie die maandagavond zou worden gevoerd over de eventuele komst van het bungalowpark in de Herikervlier gaat niet door. De reden is het uitblijven van de initiatiefnemers […]