Judoka Schwirtz wint zilver in Ede

Twan Schwirtz heeft afgelopen weekend een zilveren medaille veroverd bij het internationale Heide Judo Toernooi in Ede. De Goorse judoka van judovereniging THAG won zijn eerste vijf partijen glansrijk. Schwirtz moest alles uit de kast halen tegen de geduchte opponenten uit onder meer Noorwegen. In de finale moest Schwirtz wel zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Toch was coach Joep Ritzen zeer content met de prestaties van Schwirtz in Ede.

schwirtz1

Gerelateerde berichten

  • Sleuteloverdracht in beeld7 maart 2019 Sleuteloverdracht in beeld Het carnaval zit er weer op en dat betekent dat ook voor Hofprins Henri Elbert van CV Sterzo er een einde is gekomen aan een drukke maar uiterst feestelijke periode. Nu zijn er de […]
  • Graftrommelexpositie extra open3 juli 2017 Graftrommelexpositie extra open Wie de 16 kilometer van de fiets-/en wandelroute van Heerlijck Zicht Diepenheim door het buitengebied van Diepenheim, Markelo en Goor aflegt, kan in de eerste weekenden van juli, augustus […]
  • Sarah vandaag voor Ingrid Sturris13 april 2016 Sarah vandaag voor Ingrid Sturris   De Duitse Schlagers galmen door de ether aan de Esweg waar kersverse Sarah Ingrid poseert tussen het poppenfestijn in haar tuin. Als toegift brengt Ingrid zelf Santa Maria ten […]
  • Geslaagde derde editie Kleurrijk in de Hof14 juli 2018 Geslaagde derde editie Kleurrijk in de Hof Een vermakelijke middag op een zonovergoten Schoolfeestweide. Daar vond eerder vandaag de derde editie Kleurrijk in de Hof plaats, een evenement voor alle leeftijden waarbij ontmoeting […]
  • Vijf introductielessen bij Apollo 14 april 2014 Vijf introductielessen bij Apollo Na het succes van vorig jaar herhaalt Muziekvereniging Apollo de wervingsactie met introductielessen voor jong muzikaal talent. Apollo biedt opnieuw de mogelijkheid aan kinderen vanaf 7 […]