Open Goorse afgesloten met finale-dag

De Open Goorse Jeugd tenniskampioenschappen 2013 zijn afgesloten met een spetterende finale-zondag. Een week lang werd naar deze zondag toegewerkt door spelers en organisatie. Er werden ruim 200 wedstrijden gespeeld, waarbij de weersomstandigheden het toernooi goed gezind waren. Of de toekomstige Wimbledon-kampioen deze week ook aanwezig was op de Mossendam is nog maar zeer de vraag, wel was er veel jong talent aanwezig uit de regio wat resulteerde in een aantal prachtige finales. Finales waarbij de onderlinge verschillen minimaal waren en er om elk punt hard moest worden gestreden. De organisatoren van het toernooi, Sebastiaan Klunder en Diana Edel, kunnen tevreden terugkijken op hun debuut-jaar als organisatie waarbij zij enorm zijn geholpen door een grote groep enthousiaste oudere jeugdleden.

opengoorse

Gerelateerde berichten

  • Ook zij doen mee aan de Vierdaagse….18 juli 2017 Ook zij doen mee aan de Vierdaagse…. Na ons bericht over de Goorse invloeden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse volgde er een bombardement aan mailtjes van nog meer plaatgenoten die de wandelschoenen hebben aangetrokken in het […]
  • Laarstraatbewoners niet blij met carwashgrap31 maart 2011 Laarstraatbewoners niet blij met carwashgrap  De annonce van een topless carwash op veilingsite Marktplaats is een aantal Laarstraatbewoners in het verkeerde keelgat geschoten. In een bericht op deze site van gisteren wordt […]
  • Uitbreiding Doors Wide Open via crowdfunding28 april 2016 Uitbreiding Doors Wide Open via crowdfunding Stichting Doors Wide Open wil middels een crowdfunding-campagne geld inzamelen voor een uitbouw in de winkel van Goor. De aanpassingen zijn belangrijk volgens ondernemer Seine Braakman om […]
  • Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop23 november 2017 Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop Naast een nieuwe Barbershop wordt er zaterdag ook een telefoonzaak geopend in het winkelpand op de hoek van de Schoolstraat en de Iependijk. De zaak is opgedeeld in twee delen waarvan een […]
  • Zorgen om eiken-processierups24 juni 2019 Zorgen om eiken-processierups De eiken-processierups teistert op dit moment ook Goor en omgeving en dat zal in de komende dagen alleen maar erger worden met het extreem warme weer van de komende week. De fracties van […]