Dierenspeciaalzaak Van der Veen stopt na vijftig jaar

Faunaland Van der Veen sluit haar deuren. Door de economische tegenwind is het niet gelukt om een overnamekandidaat te vinden. Het was al langer bekend dat Reinier van der Veen zou stoppen als ondernemer. Van der Veen was tot voor een jaar geleden ook actief als centrumcoördinator in het stadshart van Goor. Met het sluiten van de deuren komt er een einde aan vijftig jaar historie in Goor. Voor Reinier van der Veen, zwaaide zijn vader en oprichter wijlen Rein van der Veen de scepter over de dierenspeciaalzaak in Goor. Van 21 tot en met 30 juni is er een grote uitverkoop.

vanderveen

Gerelateerde berichten

  • Goors historie in etalage Lidl18 november 2016 Goors historie in etalage Lidl De etalage in het voormalige Shoebypand kan worden ingericht als expositieruimte. De winkel wordt onderdeel van de Lidl-supermarkt en ondernemers vreesden aanvankelijk dat er een blinde […]
  • Thuisin Leferink naar oude pand C100013 januari 2014 Thuisin Leferink naar oude pand C1000 Het voormalige pand van de C1000 is na de zomer weer grotendeels gevuld. Thuisin Leferink gaat medio augustus verhuizen naar het pand aan de Schoolstraat. Het bedrijf van Mariëlle en […]
  • ster24 december 2013 Volle agenda De Ster tijdens feestdagen (adv) Eetcafé De Ster pakt deze week uit tijdens de feestdagen. De uitbaters organiseren vrijdag een all inclusieve-arrangement. Stampotten en drinken van 16.00 uur tot 21.00 uur voor €30. […]
  • Oud-Gorenaar met muziekcafe in Beerzerveld17 augustus 2014 Oud-Gorenaar met muziekcafe in Beerzerveld Hij komt nog jaarlijks terug voor het School- en Volksfeest en is dan ook niet te beroerd om te helpen in de bediening bij d'Olde Smidse. Nu begint hij zijn eigen horecagelegenheid in […]
  • 31 mei 2013 Jubileumbitter bij Mitra Arjan Voortman Met de viering van 750 jaar Goor op komst, worden ook de Goorse ondernemers creatief. Ten ere van het 750-jarig bestaan heeft Mitra Arjan Voortman een speciaal kruidenbittertje laten […]