Schoolfeestkrant 2013 rolt van de pers

De Schoolfeestkrant 2013 is klaar. De bijbel van het feest der feesten rolt op dit moment van de pers. In de komende dagen valt het gratis exemplaar bij u op de mat. In de krant staan foto’s van het bezoek van Koning Willem-Alexander en zijn vrouw Maxima. Daarnaast een verhaal met topmuzikant Pascal Haverkate en een gesprek met Glenn Begieneman en Ben Kuenenger, uitbaters van d’Olde Smidse. De rubriek Schoolfeest in Cijfers ontbreekt wederom niet en we gingen op de koffie bij de familie Zwierink. Columnisten Bert Schabbink en Theo Hakkert zijn ook weer in de pen geklommen. Laatstgenoemde pleit voor een echt Goorse Avond in de Tent. Meer hierover in de krant…..

schermafbeelding 2013-06-20 om 13.46.00

Gerelateerde berichten

  • dynamiek22 mei 2012 Dames Dynamiek gaan samen met Cupido Het eerste damesteam van volleybalvereniging Dynamiek gaat komend seizoen nog nauwer samenwerken met Cupido uit Hengevelde. Het bestuur van de Goorse club heeft na goed overleg unaniem […]
  • Ingezonden: Snelheidsbekeuringen…17 februari 2015 Ingezonden: Snelheidsbekeuringen… Een mail van Jan Hengelaar die de snelhidscontroles op Diepenheimseweg aan de kaak stelt. Volgens hem zijn de boetes buitensporig hoog voor een enkele kilometer te hard en niet in […]
  • Whiskey en jazz…16 oktober 2015 Whiskey en jazz… De evenementenkalender meldt voor het komende weekeinde geen optredens in de grote zaal van De Reggehof. Wel is er vanavond een Whiskey-quiz bij Grand Café De Zon en organiseeret café De […]
  • Mini-bieb in de Gorterstraat8 augustus 2022 Mini-bieb in de Gorterstraat Er sinds kort een zogenoemde 'Mini-Bieb'gevestigd aan de Gorterstraat 15 op De Whee. Bij 'Minibieb 't Klompje' kunnen mensen een gratis boek meenemen. Deze kan geleend worden maar mag ook […]
  • 6 oktober 2012 Zwierink niet naar Eurovisie Junior Songfestival Daan Zwierink heeft zaterdagavond met de boyband Mainstreet naast het ene ticket voor het Eurovisie Junior Songfestival gegrepen. De Goorse zanger moest in de finale van het nationale […]