Schoolfeestnieuws in het kort (1)

– De Nachtoptocht vertrekt morgenavond om 23.00 uur. Op de route zal alle straatverlichting uitgaan. Ook de winkeliers zullen in het stadshart alle lampen uitdoen, om alle kleurrijke verlichting van de wagens zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Er zijn strepen op het wegdek aangebracht om de route aan te geven.

– Zo is de wagen van Dom Vedan erg kleurrijk. De wagenbouwers zullen met speciale LED-verlichting aan de start verschijnen. De politie heeft de strepen al getrokken voor het verkeer.

– Voor de Nachtoptocht kunnen de eerste biertjes gedronken worden in de Tent. Feestvierders kunnen hier gewoon met een bierpenning betalen.

– GFC is dit jaar ook weer terug bij de Allegorische Optocht met een wagen. De voetbalvereniging heeft een rijke traditie, zo laten ze ons weten via e-mail. Deze foto is daar getuige van. Ook Twenthe D1 was in Denemarken al in Schoolfeestsferen.

Gerelateerde berichten

  • Nici 25 jaar!18 juni 2010 Nici 25 jaar! De vrienden van Nicole Wolbert willen het feit dat hun vriendin 25 wordt niet zomaar voorbij laten gaan, vandaar de felicitaties via deze weg. Met schoolfeest denk ik altijd met de […]
  • Darttoernooi bij vv Twenthe15 januari 2015 Darttoernooi bij vv Twenthe De voetballeden van vv Twenthe kunnen na de playbackshow van afgelopen weekeinde, morgen hun dartkwaliteiten etaleren. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren van Sportpark Piepwillem geopend voor […]
  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • 24ste uitgave fietsvierdaagse van start23 oktober 2017 24ste uitgave fietsvierdaagse van start Ze hebben het droog gehouden en ze zijn allemaal weer binnen. De tien én tientallen deelnemers aan de fietsvierdaagse. Vanochtend hadden zij de eerste etappe met start en finish als te […]
  • Sarah vandaag voor Annette Fiouw6 mei 2013 Sarah vandaag voor Annette Fiouw Gisteren een jonge roos, vandaag een oude doos. Met die pakkende tekst luidt de buurt de vijftigste verjaardag van Annette in. Namens hen, de familie en ook de vrienden van harte […]