Wie wordt Goors biljartkampioen?

Morgenmiddag is in de Trekpleister de ontknoping van het Goors kampioenschap biljarten. Zestien deelnemers zijn nog over en die gaan via een knock-out systeem met elkaar in de slag. Het toernooi wordt voor de tweede keer georganiseerd en heeft een extra tint gekregen in verband met het 750-jarig bestaan van Goor. De eerste wedstrijden beginnen om 12.00 uur en dan wordt aan het eind van de middag de winnaar gekroond. Alle deelnemers en andere belangstellenden worden van hart uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

biljarttafel1 579

Gerelateerde berichten

  • Basiscursus geloven in de Hofkerk11 september 2014 Basiscursus geloven in de Hofkerk In het najaar organiseert de Protestantse Gemeente Goor een cursus Christelijk Geloof onder de titel "7+ 1 Ontmoetingen met God". In een serie van vier avonden worden hier kernthema’s uit […]
  • Hoe de schildpad won van de haas…3 december 2009 Hoe de schildpad won van de haas…  Vooraf was het een ongelijke strijd, maar het sprookje van de haas en de schildpad werd levensecht in het Goorse gemeentehuis. Met de tegenstanders van het bungalowpark in de rol van de […]
  • Naaldhakken en blaren…26 april 2016 Naaldhakken en blaren… Voordat de studenten uit de hoogste klassen hard aan de studie gaan voor hun eindexamen in mei, is er eerst feest. Vorige week vond het jaarlijkse galafeest weer plaats. Dit keer in een […]
  • Nieuwe Goorse geitjes…27 januari 2011 Nieuwe Goorse geitjes… Feest op kinderboerderij Het Kukelnest: Drie geitjes zagen daar gisteren het levenslicht en dat terwijl de winter nog niet voorbij lijkt te zijn. Het voorschot op de nieuwe Goorse lente […]
  • Dolf Jansen in De Reggehof; win nu twee gratis kaarten28 oktober 2015 Dolf Jansen in De Reggehof; win nu twee gratis kaarten Cabaretier Dolf Jansen treedt vrijdag op in De Reggehof. Voor jou is er een uitgelezen kans om twee gratis kaarten te winnen als je het antwoord weet op de volgende vraag: Dolf wordt […]