Nauta neemt eerste Schoolfeestkrant in ontvangst

ellennautaschoolfeestkrant

Het zijn drukke eerste weken voor Ellen Nauta, maar de burgemeester had vrijdag nog wel een gaatje vrij om de eerste Schoolfeestkrant in ontvangst te nemen. De vierde editie van de Schoolfeestkrant, gemaakt door de redactie van Goorsnieuws.nl, ligt bij de verspreider en valt de komende dagen bij elk Goors huishouden op de deurmat. In de krant weer de nodige verhalen die het Schoolfeestgevoel naar boven brengen. Zo komt toptrompettist Pascal Haverkate aan het woord en vertellen Ben Kuenenger en Glenn Begieneman over het Schoolfeest bij d’Olde Smidse. Verder wordt het rijke reportoire aan Schoolfeestnummers uitgelicht en is er een interview met de Schoolfeestfamilie Zwierink. Burgemeester Nauta was zeer te spreken over de krant en wenst iedereen veel leesplezier toe.

Gerelateerde berichten

  • Haverslag schiet junioren Excelsior ’31 naar de titel7 mei 2017 Haverslag schiet junioren Excelsior ’31 naar de titel Yilber Haverslag was de grote man gisteren in een zinderende wedstrijd van het Rijssense Excelsior '31 jo-19 tegen HHC in de vierde divisie met als inzet het kampioenschap en de […]
  • Valkparkiet gevonden in Leeuwerikstraat9 juni 2012 Valkparkiet gevonden in Leeuwerikstraat Vandaag is bij Larissa aan de Leeuwerikstraat in Goor een sterk vermagerde bont opaline valkparkiet komen aanvliegen. Het parkietje lijkt uitgeput, mogelijk wordt hij al enkele dagen […]
  • Turners Excelsior komen net tekort23 januari 2011 Turners Excelsior komen net tekort De drie topturners van de selectiegroep van gymnastiekvereniging Excelsior hebben zich nog niet weten te plaatsen voor de Overijsselse kampioenschappen. In Rijssen werd dit weekend een […]
  • Huijgen nieuwe drager geel in de Tourpoule19 juli 2015 Huijgen nieuwe drager geel in de Tourpoule De vijftiende etappe heeft voor een verschuiving gezorgd in het klassement van de Goorse Tourpoule. Michiel Huijgen is de leider in het klassement na de sprintzege van Andre Greipel. In de […]
  • Sleutels gevonden13 januari 2020 Sleutels gevonden Een sleutel én een blauwe magneetsleutel, is gevonden bij het oud papier inzamelpunt aan de van Kollaan. Volgens de vinder moet de sleutel zijn van iemand met een Audi. Wie de sleutel […]