Wevers zegeviert opnieuw in Hellendoorn

Erik Wevers heeft zaterdag voor de vierde keer in zijn loopbaan de Hellendoorn Rally op zijn naam geschreven. De coureur evenaarde daarmee het record van de Duitser Dieter Depping. De zege in de 28ste editie kwam niet meer in gevaar na het uitvallen van de Belg Peter Tsjoen. Onder toeziend oog van tienduizenden toeschouwers, die afkwamen op een van de meest prestigueze rallyevenementen van ons land, begeleidde de Goorse navigator Kees Hagman zijn coureur Dennis Kuipers naar plek twee. Mark van Eldik legde enigzins teleurstellend beslag op de derde stek. Wevers verstevigde met zijn overtuigende overwinning ook de leidende positie in het Euro Challenge-klassement.  

Gerelateerde berichten

  • Discussie bungalowpark gaat niet door13 juni 2009 Discussie bungalowpark gaat niet door De discussie die maandagavond zou worden gevoerd over de eventuele komst van het bungalowpark in de Herikervlier gaat niet door. De reden is het uitblijven van de initiatiefnemers […]
  • Apollo in Diekman voor Marsconcours5 oktober 2016 Apollo in Diekman voor Marsconcours Een belangrijke dag voor de Drum- en Showfanfare van Apollo. De Goorse muzikanten doen zaterdag mee aan het het Marsconcours. Met een bezetting van 45 muzikanten komt de Goorse equipe uit […]
  • Dekker vervaardigt ruwe kristal tot edelsteen23 maart 2015 Dekker vervaardigt ruwe kristal tot edelsteen Fossielenverzamelaar André Dekker uit Goor heeft weer een uniek exemplaar toegevoegd aan zijn verzameling. Hij heeft een ruwe steen bewerkt tot een exclusieve edelsteen. Op de stenenbeurs […]
  • Marian Spenkelink ziet Sarah13 juli 2019 Marian Spenkelink ziet Sarah Marian Spenkelink is bijna Sarah. De voormalig 'Deepse' wordt komende dinsdag 50 jaar en dat wordt vanavond groots gevierd met een feest bij Bergzicht. De goedlachse Marian, die immer […]
  • Wiggers nieuwe directeur Constantijn15 april 2010 Wiggers nieuwe directeur Constantijn Gerrit Wiggers (foto) is per 1 mei de nieuwe directeur van de Goorse Prins Constantijnschool. Hij volgt Ad Rebel op die in het afgelopen najaar afscheid heeft genomen. Wiggers is op dit […]