Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update)

Noah, de zwarte Flatcoated Retriever van Carel is vanmorgen rond half elf weggelopen. Heeft u iets gezien, of weet u waar Noah is, dan graag contact opnemen met Carel via telefoon. 

Update: Noah is weer veilig thuis.

jb hondnoah

Gerelateerde berichten

  • Politiebureau dicht tijdens feestdagen22 april 2010 Politiebureau dicht tijdens feestdagen Tijdens de komende feestdagen is het politiebureau in Goor gesloten. Dat betekent dat de deuren sluiten op Koninginnedag (30 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaartsdag (13 mei) en […]
  • De ijsbaan vanuit de lucht…26 januari 2017 De ijsbaan vanuit de lucht… Wat een prachtige beelden zijn er te maken van de Goorse ijsbaan 'in bedrijf'. Gistermiddag keken in heel Overijssel veel mensen naar de live beelden van RTV Oost die via de televisie en […]
  • Olympia kan donderdag titel opeisen4 november 2013 Olympia kan donderdag titel opeisen Olympia is nog slechts overwinning verwijderd van de titel. De tafeltennissers versloegen dit weekend eenvoudig Glanerbrug. Donderdag kan het team al de titel opeisen. Als Olympia […]
  • Kleuterkerk over verhaal Jezus10 april 2015 Kleuterkerk over verhaal Jezus Komende zondag is de Kleuterkerk van de Rooms Katholieke Petrus en Paulusparochie weer geopend. In deze editie wordt aandacht besteedt aan het verhaal dat Jezus vertelde tijdens een […]
  • Brief naar provincie en minister: Schors bomenkap in zijn geheel18 juli 2018 Brief naar provincie en minister: Schors bomenkap in zijn geheel Eén van de vaste brievenschrijvers aan deze site zoekt het nu wat hogerop. Carel Groothengel heeft een epistel verzonden aan deze site waarvan ook exemplaren zijn verstuurd aan de […]