Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar

Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, kennissen en buren van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.   

jb henkgrutterink50

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Wilco Broer ziet vandaag Abraham10 januari 2013 Wilco Broer ziet vandaag Abraham Ook Wilco Broer moet er aan geloven, vandaag wordt hij 50 jaar. Zijn familie en vrienden vinden dat dit niet onopgemerkt mag blijven en willen hem via deze weg van harte feliciteren en een […]
  • Gert Meulman ziet vandaag Abraham17 oktober 2015 Gert Meulman ziet vandaag Abraham Gert Meulman vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Gisteren is zijn voortuin versierd, vandaag wordt er geproost op deze mijlpaal. Namens de familie, vrienden en buren wordt Gert ook via […]
  • Ruud Spaay ziet vandaag Abraham29 juli 2013 Ruud Spaay ziet vandaag Abraham Ruud Spaay vond vanmorgen ook Abraham op zijn pad met het bereiken van de vijfigjarige leeftijd. De Abraham`s zijn uitgedost in hetzelfde tenue als waarin het afdelingshoofd bij Nijland […]
  • Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos11 mei 2013 Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos Bij Rudi zijn het vandaag letterlijk de toeters en bellen die zijn vijftigste verjaardag inluiden. Niet alleen is zijn tuin versierd, zijn medemuzikanten van Apollo lieten ook nadrukkelijk […]