Vermist / gevonden tijdens Goors feest

Elk jaar tijdens het Feest der feesten verwisselen er, al dan niet bedoeld, de nodige zaken van eigenaar. Alle oproepen worden geplaatst in deze rubriek, zodra ze zijn “opgelost” worden ze weer van de site gehaald. 

Vermist:

– Rob is zondag zijn zwarte Softshell (ANWB) jas vergeten in de tent. Weet u waar de jas is, dan graag uw reactie naar telefoonnummer 06-31791651.

– Zaterdagavond tijdens de nachtoptocht is bij de Rabo bank de fiets van Birte ontvreemd. Het gaat om een lichtblauwe damesfiets van het merk Montego. Uw informatie ziet Birte graag tegemoet via telefoonnummer 06-40123993.

jb fietseelderink

 – Vrijdag is Charlotte een tasje met inhoud verloren. Het tasje heeft ze inmiddels weer terug, alleen de telefoon die in het tasje zat ontbreekt. Het gaat om een Samsung Galaxy S4. Weet u waar de telefoon is, neem dan contact op via telefoonnummer 06-43362361.   

 – Silke is woensdagavond in de feesttent haar zwarte portemonnee, met daarin geld, botsautomuntjes en haar bibliotheekpasje verloren. Ook zat haar zwemkaart in de portemonnee. Reacties ontvangt Silke graag via mail.

– Een Gorenaar is gisteren, vermoedelijk in de tent, zijn zegelring verloren. Het is een gouden ring met een blauwe steen, met als inscriptie een pelikaan en twee leeuwen. De eerlijke vinder, die kan rekenen op een passende beloning, wordt verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0547-272854.

– Leon is zaterdag zijn zilveren schakelarmband verloren. Heeft u deze gevonden dan ontvangt Leon graag uw reactie via de mail.

– Hiba is zaterdag tijdens de kinderoptocht haar goudkleurige armband verloren. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via 06-48481422.

– Anne is zaterdag in de tent haar telefoon verloren. Het is een witte iPhone 4 met een roze achterkant. Via 06-15890011 kunt u contact opnemen als u de telefoon heeft gevonden.

– Naomi is haar zwarte Iphone verloren. De telefoon zit in een zwart cassettehoesje. Heeft u de telefoon gevonden, dan graag contact opnemen via telefoonnummer 06-13568850.

– Uit een fietstas zijn zaterdagavond twee jassen gestolen. De ene is een heren winterjas van het merk JC Rags, de ander is een vest/jas van het merk WE. In een van de jassen zat ook een sleutelbos. Voor informatie en tips bellen met Coen via 06-13247260.

– Bij de ingang van de schoolfeestweide is zondag een Gazelle herenfiets ontvreemd. De fiets is licht van kleur met paarse kleurtinten en is voorzien van versnellingen. In de fietstassen zaten jassen. Reacties graag naar de redactie via mail.

– Vrijdagmiddag is in de tent een sleutelbos, met daaraan o.a. een Opel autosleutel en een puntenpas verloren. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via 06-23924875.  

– Rozalien is zondag, waarschijnlijk op de kermis, haar witte Iphone 3GS verloren. Om de telefoon zit een witte beschermhoes met zilverkleurige vlinders en bloemetjes. Weet u waar de telefoon is, dan graag uw reactie via telefoonnummer 0548-366480 of 06-48089884.

– Zaterdagavond is in de Spoorstraat een Gazelle Orange herenfiets gestolen. De fiets heeft op het stuur een navigatie setje en er is een postcode in het frame gegrafeerd. Heeft u iets gezien, of weet u waar de fiets is, dan graag uw reactie via mail.

– Anna is zaterdagavond, waarschijnlijk in de tent, haar telefoon verloren. Het gaat om een HTC Sensation. De vinder kan contact opnemen via 06-41219923 of via mail.

Gevonden:

– Vrijdagmiddag heeft Kevin in de Spoorstraat een fietssleutel gevonden van het merk ERREBI. De eigenaar kan bellen naar 0643295199.

 
jb sleutelspoorstraat

– In De Reggehof zijn verschillende gevonden sleutels afgegeven, waaronder een zwart sleuteltasje met gele band en opdruk Bleekergroep.nl, waarin 3 sleutels zitten. Ook is er een fietssleutel gevonden in de tent en een klein sleuteltje van een dagboek. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Wilma Sandifort via telefoonnummer 0547-284888.

– Henk heeft een fietssleutel gevonden, met daaraan een selutelhanger van de Savantis wedstrijd 2011. De eigenaar kan contact opnemen met Henk via telefoonnummer 06-29477255.

– In de Grotestraat, ter hoogte van Sim Design, zijn een aantal pasjes gevonden op naam van J.P. Aartse. De pasjes kunnen door de eigenaar worden opgehaald in de winkel van Sim Design.

– Zondagmiddag is, tijdens de optocht, een sleutel met sleutelhanger gevonden op het kerkplein. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan via telefoonnummer 06-51199404.

jb sleutelzon

– In een vensterbank bij De Reggehof is zondagavond is zondag een telefoon gevonden. Het is een Samsung Touch met een zwart front, de achterkant is wit. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.

– Op de parkeerplaats achter dierenspeciaalzaak Wim Vaarhorst (Petsenco) is een herenfiets gevonden van het merk Cycle Matra. Voor informatie kan contact op worden genomen via mail of in de winkel.