Aanhanger in brand Diepenheimseweg

Op de Diepenheimseweg net buiten Goor heeft vanavond rond 18.15 uur een aanhanger in brand gestaan. De mannen uit Bruinehaar kwamen net van een sloperij in Borculo waar ze een bumper opgehaald hebben die verpakt was in karton. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend, maar men vermoedt een weggegooide sigaret door een voorbijganger.

alt

Gerelateerde berichten

  • Buiten spelen bij de Heeckerenschool9 juni 2016 Buiten spelen bij de Heeckerenschool De kinderen van de Heeckerenschool mochten gisteren langer dan gemiddeld naar buiten om te spelen. In het kader van de landelijke Buitenspeeldag, elke 2e woensdag in juni, worden overal in […]
  • Kleuterkerk met Jezus en de herder7 mei 2014 Kleuterkerk met Jezus en de herder De Kleuterkerk in Goor heeft zondag weer haar deuren geopend. In de Petrus en Pauluskerk wordt het verhaal over Jezus en de herder voorgedragen. Daarnaast wordt er ook gekleurd, gezongen […]
  • Bauhuis genomineerd voor award27 oktober 2011 Bauhuis genomineerd voor award Bauhuis International, het zusterbedrijf van de Goorse grootverspaner Bauhuis Verspaning en Bauhuis Machinefabriek, is genomineerd voor de World Trade Center Twente Export Award. Deze […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Proficiat18 april 2010 Proficiat Janny ook vanuit Abu Dhabi van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Veel plezier, maak er nog een gezellige dag van !! Zonnige groeten van Sami,Tariq, Mohammed & Ursula