Zeventien Schoolfeestvrijwilligers geëerd

De jubilerende vrijwilligers zijn vanmiddag in het zonnetje gezet in de Schoolfeesttent. Zij krijg uit handen van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink een speciale Schoolfeestspeld. Henk Hazenkamp en Gerard Veehof zijn al vijftig jaar vrijwilliger tijdens het School- en Volksfeest. Marian de Jong, Jan Leetink, Joop van Leeuwen, Harrie Vehof, Paul van Wissing en Willem Wittrock zijn al veertig jaar vrijwilliger. Marjolie Knol-Assink, Gerard Koebrugge, Theo Leeuw, Jan Lentelink, Donald en Jannie van Oeveren, Rens Posthuma, Jantine Roescher-Achterkamp en José Roessink vierden hun 25-jarig jubileum.

jubilarissen1

jubilarissen2

jubilarissen3

jubilarissen4

jubilarissen5

Gerelateerde berichten

  • “Ik woon al jaren met veel plezier in Goor”5 januari 2011 “Ik woon al jaren met veel plezier in Goor” Dat zei de kersverse Commissaris van de Koningin, Ank Bijleveld-Schouten, woensdagmiddag bij haar officiële installatie in het provinciehuis in Zwolle. "Ondanks alles wat er over is […]
  • Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat15 maart 2016 Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat De beslissing om éénrichtingsverkeer in te stellen in een groot deel van de Molenstraat moet worden teruggedraaid. Dat zegt de meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site. Van […]
  • Europarlementariërs in Goor voor boerendiscussie16 september 2016 Europarlementariërs in Goor voor boerendiscussie De Europarlementariërs Agnes Jongerius (S&D-fractie) en Annie Schreijer-Pierik van de EVP-fractie in het Europees Parlement, zijn komende maandag in Goor voor een discussie-avond met- […]
  • Gerry Geelen tachtig jaar26 juli 2017 Gerry Geelen tachtig jaar Een bijzondere mijlpaal voor Gerry Geelen. De nog immer kwieke Gorenaar is deze tachtig jaar geworden. Hij is nog altijd sportief in de weer en dat maakt de familie trots, die hem via deze […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]