Weinig incidenten met Schoolfeest

Het aantal incidenten met Schoolfeest is, zoals elk jaar, weer meegevallen. Alleen op vrijdag moest het arrestantenbusje van de politie van Goor naar Borne. Een man, werknemer van een Goors bedrijf, die tijdens het borreluurtje al vervelend was, kreeg het later op de avond aan de stok met een Gorenaar. Na een fiks handgemeen is de man opgehaald en voor een nacht opgesloten in het arrestantencentrum in Borne. Ook brak een man zijn enkel in de Tent en viel een bezoeker zondagavond van de trap bij de Schoolfeesttoiletten bij De Gruijt. Hij liep daarbij hoofdletsel op. Het Schoolfeestbestuur heeft nog geen officiële cijfers bekend gemaakt maar de verwachting is dat er wederom rond de 48.000 liter bier is vertapt. Dat is exclusief de liters in de feestweekeinde daarvoor.

schoolfeest2013