Gerrit Bartelds Goors biljartkampioen

Gerrit Bartelds heeft het Goors biljartkampioenschap in het kader van 750 jaar Goor op zijn naam geschreven. Hij klopte in een marathonpartij Gerard Waanders. Het verschil in de te maken punten was aanzienlijk. Bartelds (op foto met beker) had genoeg aan zestig. Waanders (foto uiterst links) bleek met 155 caramboles zijn gemiddelde nog niet te hebben gehaald. Stephan Mellegers won de ‘kleine’ finale van Arie Ardesch en werd derde. Harry Lammertink, Marco Hazenkamp, Lowi Loonstein en Gerrit Reef complementeren de top 8. Het toernooi werd op een aantal zaterdagen afgewerkt bij De Trekpleister.

biljarten750

Gerelateerde berichten

  • Wekelijks avondgebed in de Hofkerk9 oktober 2015 Wekelijks avondgebed in de Hofkerk Met ingang van de dertiende van oktober is op elke dinsdagavond van 19.30 – 20.00 uur een avondgebed in de Hofkerk. Tijdens dit avondgebed is er ruimte voor stilte en bezinning. Bij de […]
  • Angard…6 augustus 2015 Angard… Het is voor de Goorse sportliefhebbers vanaf dit seizoen ook mogelijk om de sport schermen te beoefenen in 't Twentse Haagje. De vechtsport, waar deelnemers met een floret, sabel of degen […]
  • 130310 PolitieHector216 maart 2013 Geslagen scheidsrechter in gesprek met dader De speler van PH Almelo die vorige week in Goor door het lint ging na de wedstrijd tegen Hector A1 is vandaag in gesprek gegaan met de Goorse scheidsrechter die hij vorige week naar de […]
  • Met Franje op reis26 februari 2019 Met Franje op reis Reisland, het onderdeel van de Stichting Franje dat zich bezighoudt met het organiseren van dagtochten, heeft weer een nieuw programma samengesteld. Er wordt gereisd met een comfortabele […]
  • eshuis__pasfoto1 oktober 2012 Gemeentelijke lasten fors omhoog De prijs van de recessie komt in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente voor een aanzienlijk deel op het bordje van de burgers. Verantwoordelijk wethouder Eshuis […]