D66 tekent gezamenlijke zienswijze goederenvervoer

D66 Hof van Twente heeft de handen ineengeslagen met andere D66-fracties die te maken hebben met de Goederenroute Oost Nederland. Op initiatief van statenfractievoorzitter Aart Karssen wil de D66 Werkgroep Goederenvervoer IJssellijn – Twentelijn een zienswijze indienen tegen de Uitbreiding spoorcapaciteit Zutphen-Hengelo (PHS). Om de zienswijze zoveel mogelijk gewicht te geven zal deze worden ondertekend door zoveel mogelijk D66 fracties langs de lijn, alsmede door statenleden uit Overijssel en Gelderland. Ook D66 Hof van Twente zal deze zienswijze ondersteunen. Inwoners van Goor kunnen tot 8 juli een zienswijze indienen.

GoederentreinOpStation

Gerelateerde berichten

  • Tusveld Nederlands kampioen25 juni 2012 Tusveld Nederlands kampioen Frans Tusveld is Nederlands Kampioen driebanden geworden in de derde divisie. De 73-jarige Gorenaar won met zijn team van HCR Prinsen uit Haarlo in de finale van De Zwaan uit Bakel. Dat […]
  • Ook Reggehof zoekt vrijwilligers28 augustus 2014 Ook Reggehof zoekt vrijwilligers Na de oproep voor vrijwilligers gisteren van de Goorse brandweer is het vandaag de beurt aan De Reggehof. Het Goorse Verenigings- en Evenementencentrum organiseert vanavond vanaf 19.00 uur […]
  • Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis18 augustus 2012 Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis Martin Bakker heeft vandaag een bril en een sleutelbos gevonden bij het gemeentehuis in Goor. Het gaat om een zogenoemde pilotenbril en een bos waar drie sleutels aan zitten. Ook zit er […]
  • Het geknal is weer begonnen…31 december 2011 Het geknal is weer begonnen… Voor sommigen is het iets om al weken naar uit te kijken, anderen hebben er een bloedhekel aan. Maar we kunnen er niet omheen, want de jaarwisseling staat elk jaar in het teken van […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol13 september 2016 ZondagMiddagCafé weer op de rol Ook het ZondagMiddagCafé is terug van zomerreces. Voor senioren uit de Hof van Twente staat de koffie zondag weer klaar. Er kan onder meer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub […]