Bijzonder slot in vierde klasse B

De KNVB heeft het wedstrijdschema voor het amateurvoetbal bekendgemaakt. In de vierde klasse B treffen vv Twenthe, GFC en SV Hector elkaar. Vooral Hector kent een bijzonder slot van de competitie. De groen-witten spelen op de voorlaatste dag (4 mei) thuis tegen Twenthe en gaan op de laatste speeldag (11 mei) op bezoek bij GFC. Mocht aan het slot van de competitie nog wat op het spel staan, dan kunnen de Goorse clubs elkaar dus helpen of de das omdoen. De eerste Goorse derby is op 13 oktober. Dan komt vv Twenthe op bezoek bij GFC. Op 3 september begint de competitie met NEO – Hector, Twenthe – Hengelo en Wilheminaschool – GFC.

110220 GFC-Hector5

Goorse derby’s

– 13 oktober: GFC – Twenthe
– 8 december: Twenthe – Hector
– 15 december: Hector – GFC
– 9 maart: Twenthe – GFC
– 4 mei: Hector – Twenthe
– 11 mei: GFC – Hector

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse clubs opnieuw in vierde klasse B1 juli 2014 Goorse clubs opnieuw in vierde klasse B De Goorse voetbalclubs zijn opnieuw ingedeeld in de vierde klasse B. Dat heeft de KNVB vandaag bekendgemaakt. Er staan dus weer zes derby's tussen GFC, SV Hector en vv Twenthe op het […]
  • Derby op scherp gezet door omstreden foto28 april 2014 Derby op scherp gezet door omstreden foto De stadsderby tussen GFC en Hector, die over twee weken gespeeld wordt, is gisteren door de spelers van Hector enorm op scherp gezet. Na de nederlaag van de rood-zwarten in het […]
  • Hector zet kratjes bier koud voor Twenthe3 mei 2012 Hector zet kratjes bier koud voor Twenthe Net als de vaderlandse Eredivisie kent ook de derde klasse A bij de zondagamateurs een zinderende ontknoping. Komende zondag maken nog drie clubs kans op de titel. Ook de degradatiestrijd […]
  • Hector tegen GFC in 2e competitieronde11 juli 2014 Hector tegen GFC in 2e competitieronde De beladen Goorse derby tussen Hector en GFC is door de KNVB vastgesteld op zondag 14 september. Twee weken later is op sportpark 't Doesgoor de andere Goorse derby tussen Hector en […]