Bijzonder slot in vierde klasse B

De KNVB heeft het wedstrijdschema voor het amateurvoetbal bekendgemaakt. In de vierde klasse B treffen vv Twenthe, GFC en SV Hector elkaar. Vooral Hector kent een bijzonder slot van de competitie. De groen-witten spelen op de voorlaatste dag (4 mei) thuis tegen Twenthe en gaan op de laatste speeldag (11 mei) op bezoek bij GFC. Mocht aan het slot van de competitie nog wat op het spel staan, dan kunnen de Goorse clubs elkaar dus helpen of de das omdoen. De eerste Goorse derby is op 13 oktober. Dan komt vv Twenthe op bezoek bij GFC. Op 3 september begint de competitie met NEO – Hector, Twenthe – Hengelo en Wilheminaschool – GFC.

110220 GFC-Hector5

Goorse derby’s

– 13 oktober: GFC – Twenthe
– 8 december: Twenthe – Hector
– 15 december: Hector – GFC
– 9 maart: Twenthe – GFC
– 4 mei: Hector – Twenthe
– 11 mei: GFC – Hector