Goorse MHC op zoek naar versterking

De Goorse Mixed Hockey Club zoekt voor komend seizoen versterking voor de eerste elftallen. Zowel het eerste herenteam als het eerste damesteam had afgelopen seizoen te kampen met een krappe bezetting. Beide teams eindigden afgelopen seizoen in de bovenste regionen, maar wisten niet te promoveren. De trainingen beginnen in de tweede week van augustus. Kijk voor meer informatie op de website.

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • Kennismakingstraining bij GMHC8 maart 2013 Kennismakingstraining bij GMHC De Goorse Mixed Hockey Club houdt zaterdagmorgen een kennismakingstraining voor de jeugd. Kinderen tussen 4 en 6 jaar kunnen tijdens deze activiteit kennismaken met de hockeysport. De […]
  • Exterkate promoveert met HC Twente18 juni 2013 Exterkate promoveert met HC Twente Hans Exterkate is afgelopen weekend met het eerste herenteam van HC Twente uit Hengelo gepromoveerd naar de tweede klasse. De Goorse hockeycoach, die als speler en trainer actief was bij […]
  • Hockeydames grijpen naast promotie16 juni 2013 Hockeydames grijpen naast promotie Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is er vanmiddag niet in geslaagd te promoveren naar de derde klasse. De drie poulewedstrijden in Rotterdam gingen verloren. GMHC deed […]
  • Rentree van nachttoernooi GMHC7 mei 2014 Rentree van nachttoernooi GMHC Een roemrijk fenomeen keert terug naar de hockeyvelden van GMHC. Het nachttoernooi van de Goorse club staat na jaren afwezigheid weer op de agenda. Alle sportverenigingen in Goor kunnen […]
  • Heeckeren domineert bij schoolhockey13 juni 2014 Heeckeren domineert bij schoolhockey De Goorse scholen hebben afgelopen woensdag de nodige prijzen opgehaald bij het schoolhockeytoernooi van de Goorse Mixed Hockey Club. Op het sportcomplex aan de Rubensstraat deden 26 teams […]