Jordy van den Berg ziet halve Abraham

Afgelopen weekend is Jordy van den Berg 25 jaar geworden. Het feestje is zaterdagavond gevierd bij De Smidse met familie en vrienden, aansluitend is Jordy op vakantie gegaan. Zijn vriendengroep wil hem via deze weg nogmaals van harte feliciteren en een hele fijne vakantie toewensen.

jb jordyvdb25

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • jordy1812 februari 2012 Jordy ten Berge 18 jaar Met een biertje binnen bereik en een paar chicks op de knieviert Jordy vandaag zijn 18e levensjaar.Misschien horen we hem nog vaak op Radio drieals hij hit na hit scoort op z`n […]
  • Peter Butcher ziet Abraham7 september 2015 Peter Butcher ziet Abraham Feest van en voor Peter Butcher. De Gorenaar is afgelopen weekend 50 jaar geworden. De doorgewinterde wandelaar en orthodontisch technieker vierde deze mijlpaal met vrienden en familie, […]
  • jb cheyenne1613 november 2013 Cheyenne van den Berg 16 jaar Cheyenne van den Berg viert vandaag haar 16e verjaardag. Namens de vrienden en vriendinnen via deze weg van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag toegewenst.¬†
  • Marco van den Berg ziet Abraham20 augustus 2015 Marco van den Berg ziet Abraham Marco van den Berg is vandaag ook lid geworden van 'De Mosterdclub'. De zeer gedreven sporter zag zijn boot en huis voorzien van spandoeken met¬†pakkende leuzen. De familie en vrienden […]