Aanval op gele trui Leferink

Huub Leferink heeft ook na de tijdrit van vandaag stand gehouden aan de kop van het klassement. Stephan Kuipers en Geert Willem Escher zitten hem echter wel op de hielen. De dagzege ging naar Martin Slagers. In de Tour gingen de bloemen naar Tony Martin. In het juniorenklassement heeft Bart Bekhuis de druk op lijstaanvoerder Tim Leferink. In de lezerstour staat Gorenaar Bram Hazenkamp, weliswaar met veel sprinters, op de zesde plaats in de tussenstand.

Gerelateerde berichten

  • Vier huishoudens Leliestraat verdelen een ton21 juli 2016 Vier huishoudens Leliestraat verdelen een ton De 100.000 euro die onlangs is gevallen in de Leliestraat moet door vier huishoudens worden verdeeld.¬†Op twee adressen wordt een cheque van 33.333 euro bezorgd. De andere twee huishoudens […]
  • Ondernemers hekelen besluitvorming9 december 2009 Ondernemers hekelen besluitvorming De ondernemers in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente hebben in een open brief gereageerd op het wegstemmen van het bungalowpark door de gemeenteraad. De gezamenlijke […]
  • Viverion sluit klantenbalie in Goor4 juni 2016 Viverion sluit klantenbalie in Goor Viverion sluit per 1 juli 2016 haar klantenbalie in de Goor. De woningco√∂rpertatie doet dat om kosten te besparen. Ook de balies in Rijssen en Lochem sluiten deze zomer. Al tijden ziet de […]
  • Kanjerochtenden voor mensen die leven met de gevolgen van kanker30 oktober 2019 Kanjerochtenden voor mensen die leven met de gevolgen van kanker Er komen zogenoemde 'Kanjerochtenden' in de Goorse sporthal De Mossendam voor mensen die dagelijks kampen met de gevolgen van kanker. De ochtenden zijn georganiseerd door Marloes Altena […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]