Kat gevonden omgeving Heeckeren

Op het Heeckeren is, tussen de sporthal en het klooster, een kat gevonden. De kat is naar De Breborgh gebracht, waar ze proberen via de chip de eigenaar te achterhalen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Lisette op telefoonnummer 06-53764211.

jb katheeckeren

 

Gerelateerde berichten

  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]
  • Overleden kitten gevonden Het Gijmink17 juli 2014 Overleden kitten gevonden Het Gijmink In de Oude Haaksbergerweg is een kitten gevonden. Het diertje bleek te zijn aangereden en was inmiddels overleden. De kitten, die geen chip droeg, is naar een dierenarts gebracht. Voor […]
  • jb steelsekat miriam16 oktober 2013 “Steelse” kat actief Van Ruysdaelstraat Een even slimme als steelse kat is meerdere keren per dag actief in de woning van Miriam aan de Van Ruysdaelstraat; "Van wie oh wie is deze kat, ze komt te pas en te onpas mijn woning […]
  • Kat vermist omgeving Ambt Delden4 juni 2015 Kat vermist omgeving Ambt Delden Aan de Rijksweg richting Delden is poes Funny sinds begin vorige week vermist. Funny heeft een chip, is slank gebouwd en heeft een bruin/ grijze vacht. Heeft u het katje gezien, neem dan […]
  • Poes Shadow vermist Scherpenzeelseweg7 januari 2014 Poes Shadow vermist Scherpenzeelseweg Poes Shadow is al een aantal dagen vermist vanaf de Scherpenzeelseweg. Shadow is een14 maanden oude Europese korthaar, is gecastreerd en heeft een chip. Weet u waar Shadow is, neem dan […]