Klaassen op schot in Oranje

Lieke Klaassen heeft een groot aandeel in de winst van het Nederlands team in de Dutch Champion Trophy. De Goorse scoorde er in Gouda lustig op los met tien treffers in twee wedstrijden. Klaassen maakte er vijf op vrijdagavond tegen Griekenland in dee interland die met 11-9 werd gewonnen terwijl gisteren Amerika aan de zegekar werd gebonden met 14-13. Ook in die wedstrijd was Klaassen topscoorder met 5 doelpunten. Vanmiddag wordt nog tegen Canada gespeeld maar dat is niet meer van invloed op de winst in het toernooi dat wordt gespeeld in voorbereiding op het WK. In Barcelona speelt Klaassen met Oranje de eerste wedstrijd op 21 juli tegen Spanje.

Update: Klaassen won zondag ook de laatste wedstrijd in dit toernooi met 17-14 van Canada. De Goorse maakte drie treffers.

lieke-klaassen-jo