Intraga Goor bijna ter ziele

Onderneming Intraga in Goor stopt per 1 januari 2010. De eigenaar van het IVECO-lease-bedrijf Reik Wibbelink gaat per 1 oktober met de VUT. Met ingang van 1 januari draagt hij het bedrijf over aan Koops (Koops/Veurink), aan wie hij zijn onderneming heeft verkocht. Koops gaat niet vanuit Goor opereren, omdat hij ook al een vestiging in Lochem en Hengelo heeft. Daar zullen ook de acht Goorse personeelsleden worden ondergebracht. Wat er met het pand in Goor gaat gebeuren, is nog ongewis. Wibbelink verkocht al eerder zijn transportbedrijf.

Gerelateerde berichten

  • Workshop inrichten bij Koster8 oktober 2010 Workshop inrichten bij Koster Koster Woonservice verozrgd morgen in de winkel aan de Kerkstraat een workshop inrichten. Vanaf 14.00 uur t/m 16.30 uur kunnen mensen informatie krijgen over het inrichten van een ruimte, […]
  • De Hakviolen in Wiene-Zeldam17 mei 2019 De Hakviolen in Wiene-Zeldam De Hakviolen treden zondagmiddag op tijdens het zomerfeest in het buurtschap Wiene-Zeldam. De formatie met de Goorse muzikanten Hans Brunnekreeft, Ronald Roerink en Eric Roessink hebben […]
  • Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink4 april 2019 Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink Diana Leferink is gisteren 50 jaar geworden en dat was te zien ook. De familie en vrienden rukten massaal uit om haar tuin om de toveren ter ere van deze mijlpaal. Ook de familie uit […]
  • Afscheid28 januari 2011 Afscheid Zo te zien heeft Harry vaak de trein gemist en te vaak Pizza en Cola gedronken.
  • 57 energiezuinige woningen op ’t Gijmink18 januari 2011 57 energiezuinige woningen op ’t Gijmink Op ‘t Gijmink wordt morgen het officiële startsein gegeven voor de bouw van bijzonder duurzame huurwoningen. Het gaat om in totaal 57 energiezuinige huizen. De woningen worden ontwikkeld […]