Schoolfeestvlag op Hollandse berg

schoolfeestvlagalp

Het was prachtig te zien tijdens de live-uitzending van de etappe van vandaag in de Tour de France naar Alpe d’Huez. De Goorse Schoolfeestvlag in de handen van Koen Broekkamp die gepassioneerd Tejay van Garderen, op dat moment de koploper, aanmoedigt. Van Garderen redde het, ondanks dat, net niet en moest de winst aan de Fransman Riblon laten. In de Goorse Tourpoule werd de etappe een prooi voor Bernd Waanders. De koppositie is nu voor Gerald Barink, die Huub Leferink nét voorbij is gestreefd. Het verschil is slechts acht punten en dus blijven de laatste Tourdagen ook in Goor enorm spannend.

Gerelateerde berichten

  • Hector ook onderuit in Oldenzaal11 maart 2012 Hector ook onderuit in Oldenzaal Net als GFC verloor ook sv Hector haar waterloo vandaag in Oldenzaal. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor met 1-0 bij de plaatselijke voetbalvereniging. Hector, dat vorige week nog […]
  • Brede steun voor PvdA-plannen3 december 2018 Brede steun voor PvdA-plannen De Partij van de Arbeid en D66 kregen brede steun voor hun plannen voor het aanvullend vervoersysteem voor ouderen in ieder dorp in onze gemeente. Beide partijen willen dit systeem […]
  • Nieuw Goors biertje in de verkoop18 oktober 2016 Nieuw Goors biertje in de verkoop Het is een speciaal biertje van lokale bodem. Het nieuwe Goorse gerstenat. Binnenkort zullen zij het bier ludiek ten doop houden in het kader van De Regge. Afgelopen zaterdag werden al 600 […]
  • PvdA wil tolhuisje behouden10 juli 2011 PvdA wil tolhuisje behouden De Partij van de Arbeid wil het zogenoemde tolhuisje aan de Markeloseweg graag behouden. Het pand dateert uit 1850 en is het laatste nog bestaande tolhuisje in de gemeente Hof van Twente. […]
  • Alleen GFC en Hector in actie11 mei 2019 Alleen GFC en Hector in actie Wie morgenmiddag in Goor een potje voetbal wil kijken moet naar 't Doesgoor want daar komt Hector in actie tegen De Gazelle. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vorige week […]