Leloux sterk in warme duivenvlucht

Hans Leloux was drie duiven bij de eerste vijf in het klassement de sterkste met zijn duiven tijdens vlucht vanaf Rosmalen. Aanvankelijk zouden de vogels van De Reggevliegers in het Belgische Lommel worden gelost, maar de weersomstandigheden zorgden ervoor dat de duiven een stuk terug werden gebracht en een een kleinere afstand van zo’n 100 kilometer moesten afleggen. Ook dat bleek geen sinecure. Leloux werd 1, 3 en 5. Arie Beltman werd tweede. Bennie Kuipers werd vierde en zesde. De combinatie Kuipers bezet de zevende stek. Marko Rauwers, Hennie Franke en Tonnie Pots complementeren de top 10.

hansleloux

Hans Leloux

Bij de oude duiven zegevierde Hennie Franke, met duiven op de eerste, tweede en zevende plek. Hans Leloux was met een derde en negende plek ook vertegenwoordigd bij de oude duiven. Arend Sikkelbein werd vierde en vijfde. Robin van Sermond, jeugdlid van De Reggevliegers en kleindochter van Franke, nestelde zich ook in de top 10 met een zesde en achtste plek. Tonnie Pots werd tiende. De oude duiven vlogen vanaf het Franse Bourges en moesten 650 kilometer afleggen.