Klaassen scoort veel maar is ontevreden

Ze scoort aan de lopende band op het WK waterpolo in Barcelona, maar dat laat onverlet dat de Goorse Lieke Klaassen onmogelijk tevreden kan zijn. Zeker na het 12-12 gelijke spel van gisteravond tegen Rusland. Hierdoor is Nederland derde in de poule geworden en moet nu in de kruisfinales het sterk in opkomst zijnde China worden bedwongen, komende maandag. Bij een zege was het zwakke Nieuw-Zeeland daarin de tegenstander geweest. Klaassen nam haar ploeg telkens weer op sleeptouw door de gelijkmakers te scoren en werd met vier doelpunten weer topscoorster. “Of ik ze er nou inschiet of een ander maakt niet uit”, aldus de speelster van Het Ravijn. “We geven het zelf uit handen. We maakten teveel fouten. Die moeten eruit. Dan pak je maar een uitsluiting en vechten we ervoor met een manminder”, aldus de getergde aanvalster.

lieke-klaassen-jo