Poes Mica vermist in de Schoolstraat

In de categorie verdwenen huisdieren vandaag een oproep voor de vermiste poes Mica. Heeft u een poes gezien die voldoet aan de onderstaande beschijving dan graag contact opnemen met Leo of Annemiek via 06-27217225.

jb poesmica

Gerelateerde berichten

  • Poes Britje vermist omgeving Putterstraat4 juni 2012 Poes Britje vermist omgeving Putterstraat Poes Britje is al een paar dagen vermist. Ze is een lief klein Brits korthaartje. Voor dochtertje Djoella, die haar erg mist, is ze erg aanhalig. Voor vreemden is ze nogal schuw. Heeft u […]
  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]
  • jb poes hbstr7 augustus 2013 Poes aan komen lopen Haaksbergerweg Aan de Haaksbergerweg is gisteren in een voortuin een jonge poes gevonden. Het beestje is sterk vermagerd en toont een enorme eetlust. Ze was in beginsel in gezelschap van een andere poes, […]
  • Poes neemt weer de kuierlatten16 april 2012 Poes neemt weer de kuierlatten Het is niet voor het eerst dat onderstaande poes de lief en leed-pagina's van deze site heeft gehaald. Het beestje met de naam Ia (spreek uit ieja) is weer weggelopen bij haar eigenaresse […]
  • Vishandel De Graaf mist trapje (update)23 juni 2012 Vishandel De Graaf mist trapje (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bijzonder verzoek: "Vishandel Jaap de Graaf heeft gisteren na de markt in de Herman Heijermanstraat zijn trapje vergeten mee te nemen. Heeft […]