Waanders derde bij vrijwilligersverkiezing

Willemien Waanders heeft bij de Overijsselse Vrijwilligersprijs de derde plek in de wacht gesleept. De Goorse moest in Zwolle in de individuele categorie de winst laten aan Henk Zegers uit Grafhorst. Tine Elsinga uit Nijverdal werd tweede. De jury roemde Waanders haar tomeloze inzet als vrijwilligster bij ZijActief, De Klempe en bovenal haar werkzaamheden voor de Stoevelaar. “Als het moet zet ze alles aan de kant om te helpen. Als de familie van de bewoonster geen vervoer heeft, haalt of brengt zij hen. Kortom, iedereen kan op haar rekenen.” Lovende kritieken van de jury die Waanders een cheque van 500 euro heeft overhandigd.

Gerelateerde berichten

  • Het wachten wordt beloond…10 juli 2014 Het wachten wordt beloond… De liefhebbers van onstuimig weer konden gisteravond hun hart weer ophalen. Hoewel de buien Goor niet aangedaan hebben was er wel een prachtige rolwolk te zien boven Goor. De buien […]
  • Twenthe verliest bij UDI20 oktober 2019 Twenthe verliest bij UDI Twenthe blijft kwakkelen na de degradatie van vorig jaar. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vanmiddag ook van UDI. Op bezoek bij een van de titelkandidaten was de eerste […]
  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]
  • Zondagmiddagcafé voor senioren in de Schoolstraat15 oktober 2015 Zondagmiddagcafé voor senioren in de Schoolstraat De Goorse senioren kunnen zich weer verheugen op het ZondagMiddagCafé. Elke derde zondag van de maand is een ieder voor €3,00 welkom en is er koffie/thee en wat lekkers. Er wordt gekaart, […]
  • Twenthe wint simpel bij Bornerbroek24 november 2013 Twenthe wint simpel bij Bornerbroek Twenthe Goor heeft na de beschamende nederlaag van vorige week bij Holten weer een overwinning geboekt. Laagvlieger Bornerbroek werd vanmiddag eenvoudig aan de kant gezet door de ploeg van […]