Vissen aan het kanaal…

Met deze tropische temperaturen trekken veel Gorenaren richting het zwembad of open water in de buurt om te zonnen, zwemmen of  vissen. Deze zoektocht naar verkoeling is natuurlijk van alle tijden. Zo wordt nog maar eens onderstreept door onderstaande foto van Cor Dam. De Gorenaar heeft een rijke collectie aan fraaie beelden uit het rijke verleden van ’t Twentse Haagje en stuurde onderstaande kiek naar de redactie van Oald Goor. Hebt u ook fraaie foto’s uit het verleden. Stuur deze dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl  

img 0002

Gerelateerde berichten

  • rellie1959716 juni 2013 Schoolfeest anno 1959… Het Goors School-en Volksfeest is dit jaar toe aan de 138e editie. Gerrit de Lange dook de archieven en stuitte op foto's van 54 jaar geleden. Op zondag 19 juli 1959 ging de Allegorisch […]
  • twentekanaal222 maart 2013 De waterweg bij Goor… Het Twentekanaal is inmiddels niet meer van Goor te scheiden. Toch bestaat de waterweg bij 't Twentse Haagje nog geen honderd jaar. Hoewel het eerste plan voor de aanleg van het kanaal […]
  • De salon van De Lat…5 februari 2014 De salon van De Lat… Veel middenstanders in Goor zijn op dit moment niet te benijden. De crisis en de verschuivingin binnen de markt maken het soms lastig om het hoofd boven water te houden. Er dreigt voor de […]
  • Graven in de Molenstraat…8 maart 2013 Graven in de Molenstraat… De Molenstraat gaat vanaf volgende week op de schop. De gemeente start met de uitbreiding van de 30 km-zone in Goor en de Molenstraat wordt opnieuw geasfalteerd en ingericht. Ruim tachtig […]
  • Opzij, opzij, opzij…….13 november 2013 Opzij, opzij, opzij……. De Molenstraat staat is al jaren een heet hangijzer in de politiek. Binnen de gemeenteraad en ook onder de bewoners. Maar de problemen zijn van alle tijden. Onderstaande foto doken wij op […]