Sleutel verloren in omgeving station

In de categorie vermiste artikelen vandaag een huissleutel met grijze sleutelhanger. Deze wordt al sinds afgelopen vrijdag gemist. Mocht iemand een sleutel hebben gevonden in de buurt van het station, dan kan deze persoon contact opnemen met 0547-274759.

Gerelateerde berichten

  • De Stoevelaar landelijke subtopper 21 december 2009 De Stoevelaar landelijke subtopper Verzorgingstehuis De Stoevelaar presteert landelijk boven gemiddeld. Het Goorse zorgcentrum staat 299ste op de lijst, die is samengesteld door de Volskrant. Het landelijke dagblad heeft in […]
  • DSVD-Twenthe 0-0, GFC-Markelo 4-0, Holten-Hector 2-17 april 2019 DSVD-Twenthe 0-0, GFC-Markelo 4-0, Holten-Hector 2-1 De einstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: DSVD - vv Twenthe 0-0 4G 14.00 uur: GFC - Sportclub Markelo […]
  • Twenthe verdiende winnaar in derby tegen GFC1 november 2015 Twenthe verdiende winnaar in derby tegen GFC De Goorse derby in de vierde klasse B tussen GFC en vv Twenthe werd vanmiddag een prooi voor de bezoekers. Het werd 0-2 door kopgoals van Koen Morsink en Mark Nijland. Zij scoorden allebei […]
  • Waszink blijft winnen op tatami18 maart 2014 Waszink blijft winnen op tatami Dat judoka Carmo Waszink geen eendagsvlieg is toont hij elke week aan. Dit weekend won hij bij de districtskampioenschappen onder 18 in de zwaardere klasse, de -46kg. In deze klasse wist […]
  • Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV3 mei 2020 Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV De oorlogsdocumentaire 'Overleven in een onderduikers-hol' die in 2013 op de landelijke tv werd uitgezonden wordt morgenavond uitgezonden op Hofstreek TV. De TV-docu gaat over leden van […]