Sleutel verloren in omgeving station

In de categorie vermiste artikelen vandaag een huissleutel met grijze sleutelhanger. Deze wordt al sinds afgelopen vrijdag gemist. Mocht iemand een sleutel hebben gevonden in de buurt van het station, dan kan deze persoon contact opnemen met 0547-274759.

Gerelateerde berichten

  • Fietssleutel gevonden op het Station6 oktober 2013 Fietssleutel gevonden op het Station In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een sleutelbos. "Op het station een sleutel bos gevonden van het merk Zadi. Een zwarte fietssleutel met een klein zwart sleuteltje", aldus […]
  • Trouwring van Carlies vermist22 september 2018 Trouwring van Carlies vermist In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: "Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of […]
  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Hofcultuurpas gevonden bij Reggehof22 oktober 2011 Hofcultuurpas gevonden bij Reggehof In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een Hofcultuurpas. Vanmiddag heeft de dochter van Marit Hazenkamp op de parkeerplaats van de Schoolfeestweide een pas gevonden van vermoedelijk […]
  • jb poesmica27 juli 2013 Poes Mica vermist in de Schoolstraat In de categorie verdwenen huisdieren vandaag een oproep voor de vermiste poes Mica. Heeft u een poes gezien die voldoet aan de onderstaande beschijving dan graag contact opnemen met Leo of […]