Richting de 35°C, kijk uit

Het is vandaag ook in Goor oppassen geblazen door de combinatie van extreme warmte en de dreigende smog. Het is volgens Paul Wensveen van de GGD belangrijk om vooral tussen twaalf en vier uur ’s middags zo weinig mogelijk te doen. Elke inspanning kost vandaag extra veel kracht omdat er veel smog in de lucht zit. Veel Goorse vakantievierders trekken naar het zwembad of een meer. In Goor is vandaag al 32 Graden gemeten. De verwachting is dat we richting de 35 gaan.

fa3zkg9es8dag2xgl8os5f8og-w620-h352-q90-f-bececed

Gerelateerde berichten

  • IJsmeesters ontdooid voor nieuwe seizoen14 november 2009 IJsmeesters ontdooid voor nieuwe seizoen Hoewel het nog niet vriest en Sinterklaas nog geen voet aan wal heeft gezet, lopen de ijsmeesters van de Goorse IJsclub ´t Slag alweer warm voor het nieuwe schaatsseizoen. De verkoop van […]
  • Hilhorst weer in selectie Oranje21 augustus 2019 Hilhorst weer in selectie Oranje Als enige speelster van FC Twente heeft Naomi Hilhorst een invitatie mogen ontvangen voor de selectie van Oranje onder 19. Het Goorse voetbaltalent mag met het Nederlands team twee […]
  • Stan Jansen maakt Goorse wegen onveilig17 april 2016 Stan Jansen maakt Goorse wegen onveilig "Vanaf vandaag heel Goor in gevaar, Stan Jansen is  18 Jaar", aldus de familie van de vandaag 18 jaar geworden Stan die blind is maar desondanks over goede stuurmanskunsten beschikt. […]
  • Gouden ketting gezocht…..17 mei 2010 Gouden ketting gezocht….. Christien Oortwijn is op zoek naar haar zoekgeraakte juweel. De Goorse heeft vandaag vermoedelijk haar gouden ketting verloren bij de Bandijk.  Ze wil het enorm graag weer om haar hals […]
  • Minder misdrijven in ’t Twentse Haagje19 februari 2015 Minder misdrijven in ’t Twentse Haagje Het aantal woninginbraken, fietsendiefstallen en overlastmeldingen is fors afgenomen in Goor. Het aantal woninginbraken daalde in Goor en omgeving met een kwart. Dat blijkt uit de […]