Koele verrassingen bij De Stoevelaar

In woonzorgcentrum De Stoevelaar in Goor zetten medewerkers extra verkoeling in de komende dagen. Bewoners krijgen natuurlijk extra drinken en een extra kopje bouillon. Koffiedrinken en activiteiten vinden plaats in gekoelde ruimtes. De komende dagen staat er bovendien koele verrassingen op het menu. Er is ijsthee en ijskoffie en bewoners krijgen ijsjes en in het weekend staat een bowl van verse vruchten en sorbets voor hen klaar. Bezoekers van bewoners kunnen hier tegen betaling ook gebruik van maken.

Stoevelaar

Gerelateerde berichten

  • Bowls steeds populairder in Goor20 maart 2013 Bowls steeds populairder in Goor Bowls is een sport die aan populariteit wint in Nederland. Ook in Goor. In sporthal De Mossendam wordt er al sinds enkele jaren gespeeld door enkele recreatieve liefhebbers. Om meer mensen […]
  • img 782711 december 2013 Wintermarkt met Alpenmuziek en de Gouden Koffer Winters Genieten heeft deze week muziek, een wintermarkt én de ontknoping van de Gouden Koffer-actie op het menu staan. Op de markt staan ook Goorse verenigingen met een kraam om […]
  • 12 maart 2013 Restaurant De Kanderij heropend Het restaurant van Woonzorgcentrum De Stoevelaar in Goor is volledig vernieuwd. Afgelopen vrijdag is De Kanderij heropend. De koffiecorner heeft een nieuwe look gekregen en het restaurant […]
  • Magere aardappeloogst  6 september 2014 Magere aardappeloogst Ondanks het enthousiasme bij de vrijwilligers is de rooidag van de stichting Voor Goor, Door Goor toch uitgelopen op een deceptie. Er werd slechts 1000 kilo's aan aardappels uit de grond, […]
  • gijminkdalton26 april 2013 Koningsspelen op Goorse basisscholen De toekomstige koning en koningin hebben vrijdagochtend in een zonnig Enschede met een fluitsignaal de Koningsspelen geopend. Ook op de Goorse bassischolen werd er fanatiek gedanst, […]