Marcel Kienhuis te gast in Portret

In het programma Portret van Hofstreek FM is zondag Marcel Kienhuis te gast. In het dagelijks leven staat deze enthousiaste vijftiger voor de klas en geeft geschiedenisles aan leerlingen van de Grundel in Hengelo. Marcel heeft gestudeerd in Nijmegen, waar zijn scriptie ging over het provinciaal beleid van Overijssel in bezettingstijd. De uitzending is zondag 11 augustus van 11.00 uur tot en met 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ivan Borghstijn.

 

                                                                        kienhuis

Gerelateerde berichten

  • De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline7 oktober 2016 De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline Genoeg te doen dit weekeinde in het Goorse. Allereerst is er vanavond het toneelstuk 'Tot het komt' van theatergroep De nieuwe koning op het grote podium van De Reggehof. Morgenmiddag is […]
  • Sponsoravond Van der Gijp opgeschoven15 september 2009 Sponsoravond Van der Gijp opgeschoven De geplande sponsoravond van GFC, komende dinsdag, met René van der Gijp wordt uitgesteld. De oud-voetballer van onder meer sc Heerenveen, PSV en Sparta zal nu op 6 oktober te bewonderen […]
  • Rellie-voorzitter Ate waarschuwt voor hels spektakel22 juni 2017 Rellie-voorzitter Ate waarschuwt voor hels spektakel Rellie-voorzitter Ate, alias De Snorre, ziet dat zijn manschappen klaar zijn voor de Allegorische optocht en waarschuwt voor een hels spektakel dat zijn weerga niet kent. De preses van de […]
  • Dijkstra gaat ook voor 2e jaar bij Hector28 december 2013 Dijkstra gaat ook voor 2e jaar bij Hector Hector hoeft voorlopig niet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De huidige coach, Mark Dijkstra, blijft de komende twee seizoenen in dienst van de volksclub. De Almeloër kwam al een […]
  • Goor Collectief en Stadsraad willen per direct twee-richtingsverkeer in Molenstraat2 maart 2020 Goor Collectief en Stadsraad willen per direct twee-richtingsverkeer in Molenstraat Ondernemersvereniging Goor Collectief en de Goorse Stadsraad willen dat de éénrichtingssituatie in de Molenstraat per direct wordt opgeheven en dat het vrachtverkeer, om de bewoners […]