GFC zevende op oefentoernooi NEO

GFC is afgelopen weekend zevende geworden bij de eerste editie van de Richard Bertelink Memorial. Op de velden van NEO in Borne wist de formatie van trainer Iwan Bult alleen te winnen van Bornerbroek. GFC verloor vrijdag haar twee poulewedstrijden van Bon Boys (2-1) en Losser (1-0). Zondagmorgen gingen de rood-zwarten in de laatste poulewedstrijd met 1-0 onderuit tegen Zenderen Vooruit. De strijd om de zevende plek wist GFC wel te winnen. Bornerbroek werd met 3-2 verslagen door doelpunten van Kick Ditzel (foto), Joran Krabbenbos en Lex Ditzel.

gfcneo

Gerelateerde berichten

  • Hofkoren publiekstrekker in weekeinde12 april 2013 Hofkoren publiekstrekker in weekeinde Het kan jaarlijks bogen op grote bezoekersaantallen: Het festival Hofkoren in de Goorse Reggehof is al jaren een hit en ook dit jaar zijn de meeste koren in de Hof van Twente zondagmiddag […]
  • De laatste uren van een ‘Roomse’ grasmat11 juni 2009 De laatste uren van een ‘Roomse’ grasmat De werkzaamheden aan het hoofdveld van vv Twenthe zijn officieel in gang gezet. De grasmat wordt er op dit moment vakkundig uitgehaald. Deze zomer verrijst op sportpark ’t Piepwillemke een […]
  • Edisonwinnaar op Goors podium16 oktober 2009 Edisonwinnaar op Goors podium De ster van Ronald Goedemondt is nog steeds rijzende. De in Tegelen geboren cabaratier won vorig jaar een Edison in de category comedy en werd uitgeroepen tot 'Neerlands Hoop'. Dit jaar […]
  • Katertje gevonden aan de Deldensestraat2 september 2015 Katertje gevonden aan de Deldensestraat Aan de Deldensestraat is gisteravond rond 22.00 uur een katje gevonden. "Tijdens het wandelen troffen we een veel te klein katje om alleen rond te laten lopen", laat Daniel Kuipers een der […]
  • Hoogbejaarde (82) verjaagt indringer uit haar woning12 februari 2015 Hoogbejaarde (82) verjaagt indringer uit haar woning Een hoogbejaarde vrouw heeft zich deze week heldhaftig getoond door een hondsbrutale insluiper uit haar woning te verjagen. De 82-jarige wimpelde een jonge vrouw kordaat af en […]