Erik Paskamp te gast bij Het Portret

erikpaskampErik Paskamp is komende zondag te gast bij het programma Het Portret van Hofstreek FM. Paskamp is geboren en getogen op het Zeldam, maar na vele omzwervingen woonachtig in Goor. De beroepsmilitair heeft als onderofficier speciale opdrachten verschillende missies in het buitenland meegemaakt. Zo kwam Paskamp in de Sina├»woestijn en in Sarajevo. In 1997 kreeg hij tijdens zijn werk een ongeval met een explosief, waardoor hij zijn rechteronderarm kwijt raakte. Na zijn militaire loopbaan werkte Paskamp onder meer als facilitair manager en projectleider. De ‘eenarmige duizendpoot’ is zondag van 11.00 tot 12.00 uur te horen in Het Portret.

Gerelateerde berichten

  • c1000pandschoolstraat7 augustus 2013 Goor heeft nu 13% leegstand winkels Goor scoort hoog als het gaat om winkelleegstand. Maar liefst dertien procent van de winkelpanden staan leeg terwijl voor plaatsen van tussen de 10- en 15.000 inwoners 12% gemiddeld […]
  • De hamer is weer bij Visscher27 september 2018 De hamer is weer bij Visscher Hennie Visscher is officieel begonnen aan zijn tweede ambtstermijn als voorzitter van vv Twenthe. Op de algemene ledenvergadering nam hij deze week de preseshamer over van Ben Bekhuis, die […]
  • Kunstwedstrijd voor gevel Binnenstraat11 juni 2013 Kunstwedstrijd voor gevel Binnenstraat Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor kunstenaars die de gevel in de Goorse Binnenstraat een face-lift willen geven. De gemeente Hof van Twente en Goor Collectief willen in het kader […]
  • Eerste loonwerker firma Verdriet & Zoon9 juli 2013 Eerste loonwerker firma Verdriet & Zoon Ook in Goor is ondanks het goederenvervoer en alle verkeersperikelen de komkommertijd aangebroken. En dus dook de redactie de zolder op om een paar fraaie oude prenten uit de doos te […]
  • Aftrap comedyfoyer met Thijs Kemperink17 februari 2015 Aftrap comedyfoyer met Thijs Kemperink De Reggehof komt met een nieuwe concept om ook jongeren naar de schouwburg te lokken. Vrijdag is de aftrap met de eerste editie van de comedyfoyer. Cabaretier Thijs Kemperink zal samen met […]