Sub Zero Project bij Café het Centrum

Bij Café het Centrum komt zaterdag Sub Zero Project langs. DJ Thomas Velderman zal vanaf 23.00 uur tot en met 04.00 uur hardstyle-muziek door de boxen laten klinken in de uitgaansgelegenheid. Een dag later staat de volgende activiteit op de rol bij het café. Dan wordt er namelijk een open darttoernooi georganiseerd. De inschrijving begint om 13.30 uur. 

Gerelateerde berichten

  • DJ Beatrix zaterdag bij café De Ster25 april 2013 DJ Beatrix zaterdag bij café De Ster Ook eetcafé De Ster speelt in op de abdicatie van Koningin Beatrix. Zaterdagavond is er een 'Wie hoken the Queen out of the house party'. In het voorcafé speelt de rock & roll-band Knap'n […]
  • Project oude begraafplaatsen afgerond20 juni 2013 Project oude begraafplaatsen afgerond In het gemeentehuis is vanmiddag het project 'Historische begraafplaatsen in een cultuur toeristisch perspectief' afgesloten. Met dit project zijn tien verschillende historische […]
  • Reggae aan de Regge op koopzondag28 augustus 2014 Reggae aan de Regge op koopzondag Onder de titel 'Reggae aan de Regge' wordt in het Goorse centrum dit jaar de nazomerse koopzondag gehouden. Op zondag 21 september is er van alles te doen in het stadshart en wordt ook een […]
  • 13f7ebc2f25cd971263785c2bc2a002922 maart 2013 90’s-party zaterdag bij Café de Ster Bij Café de Ster gaan ze morgen terug naar de jaren '90. Bij het etablissement in de Grotestraat is er een heuse I Love 90's-party. De avond begint om 22.00 uur. De muziek wordt verzorgd […]
  • Flügel-party vrijdag bij Café ’t Centrum19 maart 2013 Flügel-party vrijdag bij Café ’t Centrum Bij Café 't Centrum is er vrijdagavond een Flügel-party. In de kroeg in het stadshart van Goor draait DJ Bart Bolink muziek, terwijl Flügel-liefhebbers zich op de dansvloer kunnen vermaken […]