ID-kaart verloren op Twickel (Update)

Diny Rast-Deurnink is donderdagmiddag op Landgoed Twickel haar identiteitskaart verloren. De kaart is ergens in de buurt van het pad achter de vijver in het bos zoekgeraakt en Diny hoopt uiteraard dat iemand haar persoonsbewijs is tegengekomen. Enkele herkenbare punten: de kaart staat op de naam ‘DJ Deurnink’. Mocht u het identiteitsbewijs hebben gevonden, kunt u contact opnemen met mevrouw Rast-Deurnink via het telefoonnummer.

Update: de ID-kaart is weer in bezit van de eigenaresse.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)22 januari 2013 Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update) Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via […]
  • Fietssleutel gevonden en verloren (update)9 april 2012 Fietssleutel gevonden en verloren (update) Afgelopen weekend is er zowel een fietssleutel gevonden als een fietssleutel verloren. Een meisje is haar fietssleutel verloren. Aan de bos zitten vier sleutel; twee sleutels met een zwart […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Poes Ramses vermist vanaf De Whee31 december 2013 Poes Ramses vermist vanaf De Whee Martin doet via deze weg een oproep om uit de kijken naar zijn poes Ramses. De bruin/zwarte korthaar is verdwenen vanaf de woning aan de Gruttostraat. Heeft u informatie over de […]
  • Poes Tijgertje vermist op het Gijmink17 november 2013 Poes Tijgertje vermist op het Gijmink Poes Tijgertje is nog steeds vermist, nadat ze gisteren niet is teruggekeerd in de woning aan de Berkenstraat. Heeft u Tijgertje gezien of weet u waar ze is, dan kunt u met de eigenaar […]