ID-kaart verloren op Twickel (Update)

Diny Rast-Deurnink is donderdagmiddag op Landgoed Twickel haar identiteitskaart verloren. De kaart is ergens in de buurt van het pad achter de vijver in het bos zoekgeraakt en Diny hoopt uiteraard dat iemand haar persoonsbewijs is tegengekomen. Enkele herkenbare punten: de kaart staat op de naam ‘DJ Deurnink’. Mocht u het identiteitsbewijs hebben gevonden, kunt u contact opnemen met mevrouw Rast-Deurnink via het telefoonnummer.

Update: de ID-kaart is weer in bezit van de eigenaresse.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)22 januari 2013 Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update) Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via […]
  • Fietssleutel gevonden en verloren (update)9 april 2012 Fietssleutel gevonden en verloren (update) Afgelopen weekend is er zowel een fietssleutel gevonden als een fietssleutel verloren. Een meisje is haar fietssleutel verloren. Aan de bos zitten vier sleutel; twee sleutels met een zwart […]
  • Poes Ramses vermist vanaf De Whee31 december 2013 Poes Ramses vermist vanaf De Whee Martin doet via deze weg een oproep om uit de kijken naar zijn poes Ramses. De bruin/zwarte korthaar is verdwenen vanaf de woning aan de Gruttostraat. Heeft u informatie over de […]
  • Poes Tijgertje vermist op het Gijmink17 november 2013 Poes Tijgertje vermist op het Gijmink Poes Tijgertje is nog steeds vermist, nadat ze gisteren niet is teruggekeerd in de woning aan de Berkenstraat. Heeft u Tijgertje gezien of weet u waar ze is, dan kunt u met de eigenaar […]
  • Portemonnee gevonden Het Jannink27 september 2013 Portemonnee gevonden Het Jannink In de speeltuin op Het Jannink heeft Jeroen een Hello Kitty-portemonnee gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met Jeroen via telefoonnummer 06-14134943.