Pannenoplichter actief (update)

alt

In Markelo is in elk geval één iemand het slachtoffer geworden van een gehaaide verkoper die zogenaamd exclusieve pannensets over heeft van een beurs. Deze worden voor een zacht prijsje aangeboden vergeleken met de zogenaamde winkelwaarde van enkele honderen euro’s. In werkelijkheid is de kwaliteit van de pannen beduidend minder en blijkt het merk Swiss Rikon dubieus te zijn.

De verkoper is een Nederlandstalige man in pak van c.a. 45 jaar met een grijze VW Golf station met kenteken 67-ZPL-3. De kans is aanwezig dat hij ook in Goor en omstreken gaat toeslaan. Overigens zijn er meer mensen op internet te vinden met vergelijkbare ervaringen. De politie adviseert aangifte te doen als men slachtoffer is geworden.

Update:

Op de foto is een man te zien die 2 dagen geleden een messenset en pannen aanbood aan een oude man aan de Lindelaan in Goor. Mogelijk gaat het om dezelfde man als in Markelo, maar de auto in de Lindelaan is een Peugeot 407 station met kenteken 43-SP-DR. Opvallend is dat de doos die in de kofferbak is te zien overeenkomt met de doos zoals die in Markelo verkocht is:

alt
alt
De bewuste pannen die in Markelo gekocht zijn.