Twenthe tweede op Hoftoernooi

Twenthe is vanavond in Delden tweede geworden tijdens het Hoftoernooi. De Goorse Tricolores hadden in de laatste wedstrijd genoeg aan een gelijkspel tegen organisator Rood Zwart, maar verloren met 1-0. Een dubieuze strafschop besliste het toernooi. Hector en GFC stelden teleur met een zevende en achtste plek van de negen voetbalclubs uit de Hof van Twente. In de onderlinge resultaten eindigde Hector-Twenthe in 0-0. Hector won met 1-0 van GFC. Na Rood Zwart en Twenthe werd Bentelo derde. De kersverse tweedeklasser WVV ’34 uit Hengevelde moest genoegen nemen met de vierde plaats.

johntwenthe

Erwin Morsink (vv Twenthe) wordt gefeliciteerd door wethouder Pieter van Zwanenburg

Gerelateerde berichten

  • Frank Eeftink nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau7 januari 2019 Frank Eeftink nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau Frank Eeftink is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer bij tweedeklasser Oranje Nassau. De 31-jarige Eeftink, wiens roots in Goor liggen, heeft in Almelo getekend voor één seizoen, met […]
  • Huubje…30 december 2012 Huubje… We hebben wat afgevoetbald op het pleintje in de Putterstraat. Het pleintje is er niet meer. Het aanpalende houten schoolgebouwtje is ook weg. In mijn herinnering waren we met een stuk of […]
  • Een villa aan de Lindelaan…22 december 2011 Een villa aan de Lindelaan… De nieuwe multifunctionele voorziening in Het Gijmink heeft woensdagavond een naam gekregen. Het gebouw aan de Lindelaan gaat vanaf nu door het leven als Villa 70. Begin dit jaar is via […]
  • fijnekerstdagen25 december 2013 Een fijne Kerst gewenst!   De redactie en overige medewerkers van Goorsnieuws.nl wensen u, in en buiten Goor, fijne Kerstdagen toe.
  • Foekepotten maken in de Laarschool23 december 2010 Foekepotten maken in de Laarschool De varkensblazen hangen alweer te drogen (foto) om komende maandag te worden gebruikt voor de vele foekepotten. Kinderen kunnen dan tussen 14.00 uur en 16.00 uur komen om de foekepotten te […]