Kat aan komen lopen in Van Kollaan (Update)

Aan de Van Kollaan is deze week een kat aan komen lopen. De kat voelt zich erg thuis en geeft niet de indruk het nieuwe stekkie te willen verlaten. De eigenaar kan contact opnemen via telefoon.

Update: de kat is weer bij de eigenaar.

jb kat vankollaan 

Gerelateerde berichten

  • Kat vermist van de Gossinksweide (Update)23 juni 2012 Kat vermist van de Gossinksweide (Update) De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een […]
  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]
  • jb kat De Whee 2302201323 februari 2013 Kat aan komen lopen op De Whee Bij Tamara is vanmiddag op De Whee een kat aan komen lopen. De kat voelt zich echt thuis, is aanhankelijk en geeft kopjes. De kat wordt vandaag nog opgehaald door De Bréborgh. Voor […]
  • Kater Lars sinds vrijdag vermist (update)12 februari 2012 Kater Lars sinds vrijdag vermist (update) Anne Jongsma is haar kater Lars sinds vrijdagochtend kwijt. De zwarte kater is weggelopen vanuit de Diepenheimseweg. Het is een vriendelijk, opgewekt dier, dat vanwege vroegere […]
  • Loslopende kat gesignaleerd Heeckeren8 mei 2016 Loslopende kat gesignaleerd Heeckeren Bewoners van het Heeckeren zien al de hele week een loslopende kat. Het diertje, dat erg aanhalig is, maakt een hongerige indruk en loopt nog steeds in de wijk. Het is gelukt om een goede […]