Drukbezochte info-avond Gijminkschool

De scholen zijn weer begonnen en dus zijn er ook de jaarlijkse informatieavonden voor de ouders. Op ods ’t Gijmink kreeg een grote groep gisteravond informatie over daltononderwijs. De lezing werd gegeven door Hans Wolthuis van Saxion Hogescholen uit Deventer. Ook werd er besproken wat ouders kunnen doen om hun kind te begeleiden bij het zelfstandig en verantwoordelijk worden. Daarna kon iedereen in de klassen kijken naar al het lesmateriaal en vragen stellen aan de leerkrachten.

gijmink1

Gerelateerde berichten

  • Edu en Ellen Hoek willen nog jaren door…1 september 2018 Edu en Ellen Hoek willen nog jaren door… Het jaarlijkse kinderkamp in Goor zit er al weer op. Vrijdag zijn alle hutten weer afgebroken en is al het hout ik de brand gestoken. Het gebeurde allemaal onder het toeziend oog van een […]
  • Sanering asbest tuinen Irisstraat gestart29 januari 2021 Sanering asbest tuinen Irisstraat gestart Het Projectbureau Bodem Asbest Sanering is begonnen met de asbestsanering in 17 tuinen aan de Goorse Irisstraat in Goor. Uit onderzoek van Projectbureau BAS is gebleken dat er behoorlijk […]
  • Louke wint laatste speelgoedbon19 december 2014 Louke wint laatste speelgoedbon Louke Kappert is de gelukkige winnares van de vierde en laatste prijs die op het spel stond tijdens het Goorse Sinterklaasjournaal. De 8-jarige leerlinge van de Prins Constantijnschool […]
  • gv exelsior20 mei 2014 Uitvoering Gymnastiek Excelsior Gymnastiekvereniging Excelsior houdt zaterdag haar tweejaarlijkse uitvoering in sporthal de Mossendam. Van peutergym tot jazzdans, van turnen tot trampolinespringen. Alles passeert de […]
  • Jubileumeditie Fietsvierdaagse van start22 oktober 2018 Jubileumeditie Fietsvierdaagse van start De Fietsvierdaagse Hof van Twente is vanmorgen weer van start gegaan. Een bijzondere editie, want het is de 25e keer dat honderden fietsers de mooie omgeving van Hof van Twente op de fiets […]