Tehuis gezocht voor pas geboren kittens (Update)

Een trieste dag voor drie pas geboren kittens, tijdens het verplaatsen van het jonge gezin is de moeder-poes verongelukt. De poesjes zijn nog maar 10 dagen oud, daarom wordt er met spoed gezocht naar een poes die één of meerdere kittens erbij kan zogen. Tot die tijd worden ze gespeend. Laura, die zich heeft ontfermd over de kittens, komt graag in contact met mensen die zelf hulp kunnen bieden of een goed adres weten. 

Update: voor de kittens is een moeder-poes gevonden.

jb tehuis kittens

Gerelateerde berichten

  • jb kitten ohbergerweg2 september 2013 Katje gevonden aan Haaksbergerweg Bij Gérardine aan de Haaksbergerweg is alweer een jong katje aan komen lopen. Mogelijk zijn de reeds op dat adres woonachtige kittens de aanleiding, ze spelen er samen lustig op los. Het […]
  • Poes Josje vermist vanaf Nijverheidsweg (Update) 28 juni 2014 Poes Josje vermist vanaf Nijverheidsweg (Update) Poes Josje is afgelopen week alleen op pad gegaan en tot heden nog niet teruggekeerd op haar honk aan de Nijverheidsweg. Heeft u haar gezien of weet u waar ze is, dan graag uw reactie naar […]
  • katjes23 september 2013 Jong zwart katje vermist bij Herfstzon In de categorie vermiste dieren vandaag een zwart katje. "Onze kleine volledig zwarte kitten is ontsnapt. Het is een katertje en is nog maar 10 weekjes jong. Hij is vermist geraakt op […]
  • Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update)11 juni 2013 Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update) Sinds maandagavond is poes Karamel vermist. Hij is omstreeks 22:00 uur voor het laatst gezien in de tuin. Karamel is een gecastreerde Burmese Kater met een lichtbruine/cognac kleurige […]
  • Poes Bommel vermist Helmersstraat (Update)3 augustus 2014 Poes Bommel vermist Helmersstraat (Update) Poes Bommel is sinds donderdag spoorloos verdwenen vanaf de Helmersstraat. Bommel heeft een witte vacht en aan één zijde zwarte vlekken. Tips over de verblijfplaats van Bommel zijn welkom. […]