Sjoerd Dijkstra viert mijlpaal: 25 jaar

Sjoerd Dijkstra viert een bijzondere mijlpaal. De Gorenaar is 25 jaar en dat viert de sympathieke Gorenaar met zijn vrienden. Zij zetten hem gisteren al in het zonnetje, al was het delen van de begeleidende tekst van hen niet echt een vriendendienst:

Sjoerd is 25 jaar, maar maakt nog steeds weinig vrouwen klaar! Zijn buik is hem heilig, maar vrouwen doen hem weinig. Sjoerd, alias Bennie van Peter, Dijkstra gefeliciteerd!e370db5796ccda070fc2e61166ed688d

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Smeer- en Goudvink 25!9 juli 2009 Smeer- en Goudvink 25! Niek Westerhuis, alias de Smeer- en Goudvink heeft vandaag de leeftijd van 25 jaar bereikt. Uiteraard mag dit niet zomaar voorbij gaan en mag iedereen het weten, daarom feliciteren de […]
  • Eugie 25 !13 april 2009 Eugie 25 ! Matthijs Haverslag, alias Eugie, is 25 geworden. De vrienden willen hem op gepaste wijze manier feliciteren, maar echt moeilijk heeft ie ze het niet gemaakt. Eugie heeft namelijk zelf al […]
  • Klaman 25 jaar16 juli 2011 Klaman 25 jaar Frank Kloosterman alias Klaman is vandaag 25 jaar geworden. Vrienden en familie willen hem via deze weg feliciteren en vanavond natuurlijk groot feest in de achtertuin!
  • Halve Abraham voor Rob Overbeek9 april 2016 Halve Abraham voor Rob Overbeek Rob Overbeek, alias Tober, viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Het feest wordt vanavond groots gevierd, aldus de feestcommissie, die aangeeft zich optimaal te hebben voorbereid op de […]