Osteopaat Poppink organiseert inloopuren

Omdat osteopaat Marc Poppink nog vaak vragen van patienten krijgt over de dekking van de zorgverzekeraar en over de werkzaamheden en mogelijkheden bij zijn praktijk, heeft hij een aantal inloopuren georganiseerd voor belangstellenden. Het bezoek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Poppink is de komende periode op maandagmiddag geopend van 17.00 uur en 18.00 uur voor het belangstellende publiek. U kunt ook een kijkje nemen op de website. De praktijk van Poppink is te vinden in de Grotestraat.

Gerelateerde berichten

  • Alle begin is moeilijk24 mei 2014 Alle begin is moeilijk Het kost wat moeite, maar na een paar pogingen en aanwijzingen van de docent krijgt de jonge bezoeker toch geluid uit de hobo. Een apart instrument wat de jongen vast niet dagelijks tegen […]
  • 630.000 euro voor statushouders, waar gaat het geld naartoe?22 januari 2018 630.000 euro voor statushouders, waar gaat het geld naartoe? Hoe wordt het geld in Goor en de overige kernen besteed bij de opvang van in totaal 150 statushouders? Een vraag die leeft bij veel gemeenteraadsleden. De gemeente heeft middels een […]
  • Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’4 december 2019 Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’ Een overweldigende drukte vanmiddag tijdens de plaatjesruilmiddag in het Goors Historisch Museum voor het boek 'Goor in beeld'. Het boek dat is uitgegeven door de stichting Historisch […]
  • Tuunte-tijd met live muziek4 april 2016 Tuunte-tijd met live muziek Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking […]
  • Fietstocht Twenthe trekt 100 deelnemers24 mei 2010 Fietstocht Twenthe trekt 100 deelnemers Veel Gorenaren fietsten dit Pinksterweekend over de Goorse dreven. Veelal op eigen initiatief, maar er waren ook veel liefhebbers die meededen aan de fietstocht van vv Twenthe. Zo'n […]