Jong poesje verdwenen op De Whee

In de categorie vermiste huisdieren vandaag een poesje. “Wij zijn ons lieve grijs-witte katertje nu ruim een week kwijt en missen hem heel erg. Hij is een jaar oud. Het is een buitenpoes en loopt normaal op De Whee. Wie heeft hem gezien. Wij wonen zelf aan de Zwaluwstraat”, aldus een bevreesde bezoeker. U kunt contact opnemen met 06-43645414.

1175143 498751823545991 2078125227 n

Gerelateerde berichten

  • FC Twente sluit oefencampagne af met gelijkspel tegen Al-Taawon bij GFC10 augustus 2018 FC Twente sluit oefencampagne af met gelijkspel tegen Al-Taawon bij GFC Onder toeziend oog van 2.000 fans heeft FC Twente vanavond haar oefencampagne beëindigd. Op het veld van GFC werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen Al-Taawon uit Saoedi Arabië. Al in de […]
  • Luca geboren!21 oktober 2010 Luca geboren! De ooievaar heeft het er maar wat druk mee de laatste weken. Op dinsdag 19 oktober zijn Maikel Ruumpol en Ymke Overbeek de trotse ouders geworden van hun zoon Luca. De kersverse papa en […]
  • MaDiGo-toernooi bij GTC groot succes26 oktober 2015 MaDiGo-toernooi bij GTC groot succes Het driedaagse uitwisselingstoernooi georganiseerd bij en door tennisclub GTC, was afgelopen weekeinde een groot succes. Er waren 42 kinderen aan uit Diepenheim, Markelo en Goor actief op […]
  • Het ligt in je eigen hand…11 juli 2017 Het ligt in je eigen hand… De centrale examens, voor de laatstejaars studenten, zijn voorbij en de diploma’s zijn uitgereikt. Prachtig om de trotse gezichten van onze leerlingen en hun ouders te zien als de […]
  • Met Franje op reis26 februari 2019 Met Franje op reis Reisland, het onderdeel van de Stichting Franje dat zich bezighoudt met het organiseren van dagtochten, heeft weer een nieuw programma samengesteld. Er wordt gereisd met een comfortabele […]