Jong poesje verdwenen op De Whee

In de categorie vermiste huisdieren vandaag een poesje. “Wij zijn ons lieve grijs-witte katertje nu ruim een week kwijt en missen hem heel erg. Hij is een jaar oud. Het is een buitenpoes en loopt normaal op De Whee. Wie heeft hem gezien. Wij wonen zelf aan de Zwaluwstraat”, aldus een bevreesde bezoeker. U kunt contact opnemen met 06-43645414.

1175143 498751823545991 2078125227 n

Gerelateerde berichten

  • Francisca is op zoek naar haar parkiet3 oktober 2011 Francisca is op zoek naar haar parkiet In de categorie vermiste beesten deze keer een valparkiet. Francisca Dammann heeft haar grijs met gele parkiet sinds vorige week niet meer gezien. Hij is voor het laatst gesingaleerd op de […]
  • Bjorn Natrop op zoek naar ID-kaart6 november 2013 Bjorn Natrop op zoek naar ID-kaart Bjorn Natrop uit Goor is woensdag zijn ID-kaart kwijtgeraakt. Hij heeft hem verloren bij supermarkt Jumbo of op het station in Goor, vermoedt hij. Diegene die hem vindt kan contact opnemen […]
  • Hofcultuurpas gevonden bij Reggehof22 oktober 2011 Hofcultuurpas gevonden bij Reggehof In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een Hofcultuurpas. Vanmiddag heeft de dochter van Marit Hazenkamp op de parkeerplaats van de Schoolfeestweide een pas gevonden van vermoedelijk […]
  • afbeelding 01117 maart 2013 Parkiet verdwenen bij de Wheeme Op De Wheeme is een halsbandparkiet weggevlogen. Het gaat om de groene vogel met rode snavel. Mensen die hem gevonden hebben kunnen contact opnemen met 0547-273859.
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]