Twenthe overtuigt bij seizoensouverture

Twenthe Goor is overtuigend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won simpel van Hengelo, dat net als Twenthe degradeerde uit de derde klasse. Twenthe stond halverwege al voor met 2-0 door doelpunten van Mark Nijland en Robin Gerritsen. Roy Vrielink, die in de spits begon met Mark Nijland, maakte er na rust 3-0 van in het voordeel van de thuisploeg. De bezoekers deden in de eindfase nog wat terug. Maar die treffer was voor de statistieken.

twenthehengelo

Gerelateerde berichten

  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Duitse dissonanten dolen door de Deldensestraat (2)2 april 2020 Duitse dissonanten dolen door de Deldensestraat (2) In het tweede deel van ons overzicht richting de historische Goorse bevrijdingsdag van 8 april, stuiten we vandaag op een prent met de 'Duitse bezetters'. Deze vijanden (foto) werden […]
  • In Beweging……27 juni 2010 In Beweging…… Een uitputtingsslag. De deelnemers aan de Allegorische optocht wacht een verzengende hitte. Zeker voor diegenen die zich in een pak hebben uitgedost. Een eerste inspectie langs de wagens […]
  • Ook Hector begonnen aan nieuwe seizoen3 augustus 2014 Ook Hector begonnen aan nieuwe seizoen Het nieuwe voetbalseizoen nadert met rasse schreden. Waar eerder de selectie van vv Twenthe al begon met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, staat ook de selectie van sv Hector weer op […]
  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]