Succes voor hockey op openingsdag

Het was een productieve dag voor de hockey-teams van GMHC. De vlaggenschepen van de Goorse ploeg wisten overtuigend te winnen. De mannen wonnen met 3-1 bij het gedegradeerde Lochem. De dames van GMHC waren op eigen veld met 8-1 te sterk voor Avanti. Ook het tweede team kende een goede dag. Ze wonnen met 6-1 van Zwolle.

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • Goor ligt wakker van nachtelijk kabaal24 oktober 2016 Goor ligt wakker van nachtelijk kabaal Een aantal plaatsgenoten wordt de laatste weken steeds vaker opgeschrikt door harde knallen in het holst van de nacht. Ook afgelopen weekend. De politie heeft een aantal klachten […]
  • Proficiat27 maart 2011 Proficiat Namens deze weg wil ik je even feliciteren met je 80e verjaardag en nog vele jaren toewensen. Alie Bosman
  • Abraham voor Ronnie Eslage18 oktober 2014 Abraham voor Ronnie Eslage Crea-bea Ronnie Eslage vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Tijdens het zetten van de poppen en spandoeken was het al een dolle boel, het feest dat vanavond bij Monte Bello in Markelo […]
  • Nieuwe klanken op receptie Reggestad Muzikanten7 januari 2010 Nieuwe klanken op receptie Reggestad Muzikanten De Reggestad Muzikanten luisteren komende zondag hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op met een concert bij café Jachtlust. De eerste officiële noot zal om 11.30 uur de grote zaal worden […]
  • Doorstart Kinderopvang Triangel, locatie Rozenstraat dicht31 december 2015 Doorstart Kinderopvang Triangel, locatie Rozenstraat dicht Kinderopvang Triangel maakt een doorstart onder de vlag van Stichting Kinderopvang Borne. Door de overname behouden 38 van de 43 werknemers hun baan maar zal de locatie in de Rozenstraat […]