Vossebeld verliest telefoon na feestje (Update)

Rens Vossebeld is zijn telefoon kwijt. De redactie kreeg de volgende oproep van de trouwe bezoeker van onze site: “Ik ben afgelopen vrijdagnacht mijn telefoon kwijtgeraakt na een feestje te hebben gehad aan de Herikerweg. Ik kwam vanaf de eerste boerderij aan de rechterkant als je van Goor komt. Hij ligt waarschijnlijk tussen die boerderij en ter hoogte van Cafe Jachtlust. Ik heb al tevergeefs gezocht, maar misschien dat een ander de telefoon gevonden heeft. Het is een Samsung Galaxy S advance met een zwarte leren hoes”, aldus Vossebeld.

Update: Rens heeft zijn telefoon weer terug.

Gerelateerde berichten

  • Telefoon vermist bij het zwembad14 mei 2012 Telefoon vermist bij het zwembad In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. "Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel […]
  • Telefoon verloren Blauwververij (update)23 juli 2012 Telefoon verloren Blauwververij (update) Quinty is zondagmiddag rond 16.30 uur haar mobiele telefoon kwijt geraakt bij het speeltuintje aan De Blauwververij. Het betreft een grijze Samsung Galaxy Y. De mobiel is uitgeschakeld op […]
  • Telefoon laten liggen op het station19 juli 2016 Telefoon laten liggen op het station Een jongedame heeft gisteravond om 21:00 haar telefoon op een bankje bij het station laten liggen. Ze is naderhand nog terug gegaan om het toestel op te halen, maar toen was die al […]
  • coensleutel26 juni 2012 Fietssleutel gevonden; telefoon en trui kwijt Aniek van der Pluijm is afgelopen weekend haar mobiele telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Samsung Galaxy S Plus. De eerlijke vinder kan bellen naar 0547-271136. De trui van […]
  • Mobiele telefoon verloren (update)13 augustus 2012 Mobiele telefoon verloren (update) Dennis is zijn mobiele telefoon verloren, waarschijnlijk op de Whee óf op de weg van Goor naar Markelo. Het gaat om een Samsung Galaxy S met daarop veel familiefoto`s. De vinder wordt […]