ZondagMiddagCafé in Soosgebouw

Komende zondag wordt er weer een ZondagMiddagCafé georganiseerd in Goor. Het ZondagMiddagCafé is geopend voor alle senioren uit de Hof van Twente. Omdat de zondag voor sommige senioren een lange dag kan zijn, kan de activiteit van Welzijn Ouderen Hof van Twente een leuk dagje uit zijn. Er kan worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub worden gespeeld, maar bovenal is het een gemoedelijk samenzijn en praten. Het ZondagMiddagCafé begint zondag om 14.00 uur in het Soosgebouw aan de Schoolstraat en sluit rond 16.30 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Aanmelden is niet nodig.

welzijnouderen

Gerelateerde berichten

  • Laatste inschrijfmogelijkheid Open Goorse13 augustus 2009 Laatste inschrijfmogelijkheid Open Goorse De inschrijving voor de Open Goorse tenniskampioenschappen sluit komende maandag. Het grootste tennistoernooi van Goor, dat naast de vele eigen leden ook altijd in trek is bij veel […]
  • Spectaculaire koersen in Ronde van Goor verwacht6 september 2019 Spectaculaire koersen in Ronde van Goor verwacht Wie zaterdag gaat kijken bij de Ronde van Goor kan spannende wedstrijden verwachten. Voor zowel de elite/beloften vrouwen als de elite/beloften mannen is de wielerronde namelijk het […]
  • Twenthe deelt de punten met DSVD24 februari 2019 Twenthe deelt de punten met DSVD Na een bloedeloos eerste half uur nam Twenthe het heft in handen. Desondanks slaagde de equipe van trainer Hans Dirksen er in het laatste kwartier van de eerste helft niet in de […]
  • Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen28 maart 2015 Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen Het worden weer een drietal rumoerige maanden aan de Nijverheidsweg. Met de opening van de loodsen is het Schoolfeestseizoen van 2015 officieel geopend. Voorzitter Erwin Zwierink gaf de […]
  • Nieuwe wethouders krijgen niet alle steun14 mei 2014 Nieuwe wethouders krijgen niet alle steun De oppositiepartijen hebben het nieuwe college direct op scherp gezet. In de raadsvergadering gisteren werden de boogde wethouders Meulenkamp (VVD) en de CDA-ers Scholten en van Zwanenburg […]